ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 7°C
Vējš: 5m/s

Jaunumi

21 • 11 • 2010

Trenerim Andim Kordem - 80!

"Katrs sportists sākas ar savu ģimeni un treneri. Veiksme tam, kuram ģimene tāda aktīvāka gadījusies un treneris foršs..." Tā iesākās salidojums, kurā, godinot savu treneri Andi Kordi 80 gadu jubilejā, sestdien Kaķīškalnā pulcējās vairāk kā 80 viņa audzēkņi.

Bija gan svētku runas, gan dziesmas, gan joki un smiekli, gan kāda nostalģiska asara. Runāja gan dakteri (tie, kā vienmēr, kuplā pulkā), gan mākslinieki, gan trenerim pateicīgie audzēkņu vecāki. 

Trenera pirmie audzēkņi ir no tiem laikiem, kad bugeļi vēl nebija izgudroti. Tiem stāsti par to, kā brauca uz Gaiziņu trases cirst, vēlāk cirta arī Siguldā.

Vislielākā un tālāko braucienu pieredze laikam tiem, kuri trenējās aktīvi 70.-80.gados - kas gan var aizmirst braucienus uz Ļeņinogorsku, Preževaļsku, Čimbulaku, Krasnojarsku, Čegetu... "... ne tikai slēpot iemācījāmies, bet arī dzīves skolu izgājām... " - no Gundara Kraukļa runas.

Arī 90-tajos gados treneris ar audzēkņiem daudz braucis – nu jau uz Eiropu. Un izcils retro bilžu šovs visas vakara garumā! Vakars izvērtās jauks, atmiņām un emocijām bagāts.

"Treneris Andis ir kā ASV prezidents – nekad viņš nebūs bijušais vai eks, bet vienmēr Treneris un ar lielo burtu," – tā teica Aigars Kišuro un mēs visi viņam pievienojāmies.

Visu Trenera audzēkņu vārdā
Jana Zvejniece

P.S. Paldies Kaķīškalnam par izcilo uzņemšanu un Žaklīnai Frickausai par salidojuma ideju.

1 Komentāri

man liels lepnums sirdii ka man vidusskolaa fiskultuuru pasniedza... ANDIS KORDE cepuri nost !!!!! VESELIIBU TEV !!! ar cienju Peteris Liepa
18 • 12 • 2010 / 15:21
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv