ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 6°C
Vējš: 2m/s

Jaunumi

31 • 12 • 2010

Laimīgu Jauno 2011. gadu!

Vēlot laimīgu Jauno 2011. kaķa/truša gadu (pēc ķīniešu vai japāņu horoskopa) esam apkopojuši iespējas sagaidīt jauno gadu uz sniegotajām Latvijas nogāzēm.
Kalnu īpašnieki saviem slēpotājiem ir sarūpējuši sekojošus pasākumus:

Jaungada sagaidīšana Žagarkalnā.

Vecgada vakarā gaidīsim Žagarkalnā uz tradicionālo muzikālo uguņošanas priekšnesumu un kolektīvo lāpu nobraucienu, kurā varēs piedalīties visi.
Tāpat kā citus gadus, arī šajā gadu mijā Žagarkalns rīkos uguņošanas priekšnesumu, kuru jau astoto gadu pēc kārtas saviem klientiem un Žagarkalna apmeklētājiem dāvina Carlsberg. Uguņošanas priekšnesumā piedalīsies Žagarkalna instruktori un tehniskais dienests ar sniega motocikliem.Uguņošana notiks tieši pirms pusnakts.
Tūlīt pēc pusnakts ir paredzēts lāpu nobrauciens, kurā varēs piedalīties visi Žagarkalna apmeklētāji, kuri būs uz slēpēm vai sniega dēļa. Kā jau ierasts, "Cafe Popular" strādās līdz pat trijiem naktī. Visu šo laiku, t.i., līdz plkst.3.00, būs atvērtas trases un darbosies diskotēka DJ vadībā.

Saite - > Šeit

Jaunā gada sagaidīšana Kaķīškalnā

Kaķīskalns 31.decembrī no plkst.19.00 gaidīs visus slēpotājus un snovotājus, kas Jauno gadu vēlas sagaidīt uz kalna! Kalna darba laiks Jaungada naktī no plkst.9.00 – 14.00; 19.00 – 2.00 (starpposmā kalns tiek gatavots vakaram). Svētku naktī strādās arī inventāra noma un krodziņš, kurā varēs sasildīties ar karstu dzērienu un iestiprināties ar vieglām uzkodām.
Gadu mija tiks atzīmēta ar salūtu.

Saite - > Šeit

Jaungada salidojums Reiņa trasē

31.decembrī no plkst. 21.00 būs mežs, sniegs, ugunskurs, rotaļas un pēc pusnakts tiks lietas laimes un skatīts, kas mūs sagaida nākamajā gadā! Blakus nogāzē varēs ziemas priekus baudīt ar līdz paņemtām ragaviņām, plēvēm un Reiņa trases kamerām. Reiņa trase viesus sagaidīs ar karstvīnu, pašceptiem pīrādziņiem un nodrošinās svētku salūtu! Līdzi ņemiet groziņu, labu garastāvokli un daudz draugu – kopā būs jautrāk! Pasākums "Reiņa trasē" būs bez maksas.

Saite: - > Šet

Jaunā gada sagaidīšana Pilsētas trasē

31.decembrī no plkst. 23:00 līdz 01:30 bezmaksas slēpošana.
Kalna īpašnieki cienās visus ar svētku kliņģeri!
Salūts, mūzika un jautra atmosfēra, kā vienmēr
iespēja rezervēt galdiņu kafejnīcā paša kalna pakājē. 

 Saite - > Šeit

 Karnevāla nakts Mežezerā.

Kalna īpašnieki aicina visus pavadīt Vecgada vakaru karnevāla gaisotnē. Maska vai tērps būs Jūsu ieejas biļete pasākumā.
Vakara gaitā kompetenta žūrija izraudzīsies interesantāko masku u.c. nominācijas. No plkst. 20:00 sāksies dalībnieku reģistrācija konkursiem "Jautrākais nobrauciens" un "Dejas uz slēpēm vai snova dēļiem", aicināti piedalīties, kā lieli tā mazi. Būs arī daudz citu pārsteigumu, bet par tiem uzzināsiet klātienē.
Sagaidīsim Jauno 2011.gadu kopā! 

 Saite - > Šeit 

Jaunā gada sagaidīšana Ozolklnā.

Jaungada sagaidīšna “Silti svētki ziemā”
31.decembrī no plkst. 21:00  līdz 3:00 mūzika, ugunskurs, laimes liešana, lamas, jautras stafetes, āra kafejnīca. 

Saite - > Šeit

  • Laimīgu Jauno gadu!
  • Jūsu infoski.lv

 

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv