ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: -0°C
Vējš: 0m/s

Jaunumi

21 • 01 • 2011

Izveido ķiveres dizainu labākajiem kalnu slēpotājiem!

Latvijas Slēpošanas Savienība sadarbībā ar UVEX izsludina konkursu "Izveido ķiveres dizainu labākajiem slēpotājiem"

Latvijas labākie kalnu slēpotāji Lelde Gasūna un Kristaps Zvejnieks startēs ķiverēs, kuru dizainu būs radījuši publiska konkursa dalībnieki un jūsu idejas var būt visdažādākās un pārdrošākās. Abi slēpotāji norāda, ka tikai viņi paši izdarīs galīgo izvēli, lai noteiktu uzvarētājus, kuru idejas tiks realizētas dzīvē. Ar jaunā dizaina ķiverēm Lelde un Kristaps startēs Baltic Cup 2011 sacensībās Somijā un šis mākslas darbs mūsu sportistiem var būt tavējais!

Konkurss “Izveido ķiveres dizainu labākajiem kalnu slēpotājiem!” ir daļa no UVEX programmas. Neatkarīgi no tā, vai esi grafiķis, dizainers vai tev vienkārši patīk zīmēt, vai esi kaislīgs slēpotājs un tevi ir ieinteresējis šis konkurss, mēs priecāsimies redzēt tavu dizainu!

Lai piedalītos konkursā, izdrukā pieteikuma anketu un uzzīmē savu ķiveres dizainu. Idejas sūtiuz e-pastu: [email protected] (zīmējumam jābūt ieskanētam jpg formatā) vai atnes uz jebkuru sev tuvāko veikalu FANS no š.g. 24.janvāra līdz 28.februārim. Labākie darbi tiks ievietoti http://www.fans.lv lapā, visi interesenti varēs piedalīties publiskā balsošanā, lai noteiktu 20 labākos autoru darbus.

“Mēs rūpīgi izvērtēsim visus iesūtītos dizainus”, saka Lelde un Kristaps. “Tā būs mūsu izvēle, kurus divus no 20 labākajiem iesūtītajiem variantiem mēs izvēlēsimies savām ķiverēm. Esam patiesi ieintriģēti.”

Uzvarētāji tiks paziņoti marta vidū, divas nedēļas pirms Baltic Cup 2011 sacensībām, kas notiks no 21. līdz 25. martam Suomutunturi.

Divas galvenās balvas – sporta preču veikala FANS dāvanu kartes 50 latu vērtībā, publiskā balsojuma uzvarētājam dāvanu kartes 25 latu vērtībā

Uvex_Izveido_kiveres_dizainu_500pix.jpg

2 Komentāri

Malači! Tiešām interesanta, mūsdienīga un jauniešus ieinteresējoša akcija! Varētu izsūtīt piedāvājumus arī kādām skolām vai mākslas skolām...
23 • 01 • 2011 / 11:56
Balsošana ir sākusies, vienīgi autoru darbi tā vairak ir sagaidami pēc jaunatnes Olimpiades.

28 • 01 • 2011 / 18:48
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv