ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 14°C
Vējš: 5m/s

Jaunumi

27 • 11 • 2010

Cilvēki slēpošanas trasēs steidz baudīt ziemas priekus

Daudzi cilvēki sestdien steidza baudīt ziemas priekus slēpošanas trasēs, liecina slēpošanas kalnu apsaimniekotāju aptauja. "Žagarkalnā" pagaidām atklāta viena slēpošanas trase, pie kuras veidojas rinda. "Laiks priekš slēpošanas šodien ir ideāls. Cilvēku ir daudz, pie pacēlājiem veidojas nelielas rindas. Cilvēki gan slēpo, gan snovo," stāstīja "Žagarkalna" slēpošanas inventāra nomas darbinieks Vadims Kameņevs.

Lai baudītu ziemas priekus, ieradušies arī tūristi no Igaunijas un Lietuvas.

Žagarkalna otra slēpošanas trase patlaban vēl tiek sagatavota slēpošanai un tiks atklāta pirmdien, 29.novembrī, sacīja atpūtas bāzes pārstāvis.

Arī slēpošanas centrā "Baiļi" atklāta pirmā slēpošanas un snovborda trase ar diviem pacēlājiem, kas pulcinājusi aptuveni 40 slēpot gribētājus. "Galvenokārt tie ir pusaudži un jauni cilvēki," sacīja "Baiļu" pārstāvis Ervīns Auniņš, piebilstot, ka tuvākajā laikā tiks atklāta arī otra slēpošanas trase.

Drīzumā, plkst.15 plānots atklāt "Reiņa trasi". Kā sacīja "Reiņa trases" pārstāvis Agnis Vītols, laika apstākļi ir ideāli piemēroti slēpošanai, tāpēc cilvēku interese un apmeklētība varētu būt liela. Nākamajā nedēļā "Reiņa trasē" plānots atklāt arī bērnu un iesācēju trasi.

Svētdien slēpošanas trases plānots atklāt arī Riekstukalnā pie Baldones un Kaķīškalnā pie Siguldas.

Raksts pārbublicēts no portāla www.delfi.lv
Oriģināls lasāms --> šeit   

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv