ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 4°C
Vējš: 3m/s

Jaunumi

27 • 04 • 2011

Bet kurš tad būs Nordica čempions šājā sezonā?

Jau sezonas sākumā ziņojām par jaunu Latvijas Slēpošanas Savienības akciju, kas tika izveidota sadarbībā ar atbalstītāju, veikalu „Skibox”, ar nosaukumu „Kurš būs Nordica čempions?”

Visas sezonas garumā žūrija, kuras sastāvā ir šīs akcijas galvenais atbalstītājs, veikals „Skibox”, kā arī Latvijas Slēpošanas Savienība un Latvijas izlases treneri, cītīgi ir sekojusi līdzi LSS kalnu slēpošanas sacensību notikumiem, ar mērķi noteikt perspektīvāko jauno sportistu A grupā jauniešiem vai junioru vecuma grupā. Šim vienam sportistam vai sportistei tiks dota iespēja parakstīt līgumu par atbalstu nākošajā sezonā ar kalnu slēpošanas inventāra zīmolu Nordica. Atbalsta apjoms būs pa vienam slēpju pārim slalomā un milzu slalomā, kā arī pāris jaunu sacīkšu zābaku. Lieki piebilst, ka inventārs būs augstākā kaluma, FIS reglamentiem atbilstošs elites grupai, un tieši tāds, kādu izmanto pasaulē labākie, kas brauc ar Nordica , kā, piemēram, Džuliano Razzoli, Andre Mīrers vai Viktoria Rebensburga. 

Perspektīvākais jaunais sportists, jaunais „Nordica čempions”, tiks paziņots sezonas noslēguma pasākumā , informācija par pasākumu tiks izziņota pavisam drīz.

Bet kurš ir Tavs favorīts „Nordicas čempiona” titulam?

Screen shot 2011-04-27 at 23.39.58.png

1 Komentāri

Super, Agnesīt!

22 • 05 • 2011 / 23:02
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv