ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 10°C
Vējš: 4m/s

Jaunumi

18 • 01 • 2024

Pēc mēneša Smeceres sils trasē tiks dots starts Madonas tautas slēpojumam

Pēc mēneša, 10. februārī “Smeceres sils” trasē norisināsies viens no šīs ziemas lielākajiem tautas sporta pasākumiem šoziem – Madonas tautas slēpojums. Pasākumā visas dienas garumā plānotas gan bērnu distances, gan distances, kas pa spēkam būs slēpotājiem, kas uz slēpēm nav pirmo sezonu. Izvēloties atbilstošu distanci: 7, 15 vai 30km, kā arī starp bērnu un 2,5km jauniešu distancēm, aicināti startēt visi interesenti.  

Madonas slēpojuma ietvaros tiks aizvadītas piecas dažādas ieskaites: bērnu, jauniešu, 7km “RITC” tautas distance, 15km “Sportland” distance un 30km “Mežu sili” distance, nodrošinot iespēju visai ģimenei pavadīt laiku kopā, baudot ziemu un slēpošanas priekus. Kā uzsver organizatori – tas, kas līdz šim bijis raksturīgs lielākajiem skriešanas pasākumiem, būs pieejams arī slēpošanas pasākumā – visi Madonas slēpojuma dalībnieki saņems medaļas par piedalīšanos. 

Gundars Upenieks, “Madonas slēpojums 2024” organizators: “Ja vasarā tautas sporta pasākumu ir ļoti daudz, tad ziemā – salīdzinoši maz. Protams, ka Latvijas platuma grādos, no organizatoriskā viedokļa, viens no iemesliem, tam ir neparedzamais klimats. Mūsu gadījumā, priekšrocība ir labi aprīkotā “Smeceres sils” trase, kas pērn bijusi mājvieta vairākiem starptautiskiem ziemas sporta pasākumiem, tur pieejama sniega deponēšanas sistēma un mākslīgā sniega opcija. Uz tautas slēpojumu pielāgojot un vienkāršojot trases, šo infrastruktūru izbaudīt gribam aicināt visus interesentus. Esam parūpējušies par interesantu sacensību programmu, tāpat arī dažādas balvas no atbalstītājiem – es domāju, tiešām būs ļoti aizraujošas sacensības gan tiem, kas nejūtas tik pārliecinoši uz slēpēm, gan tiem, kas vēlas tiešām pārbaudīt savus spēkus!”

Autors: G. Sauka

 

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv