ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 9°C
Vējš: 7m/s

Jaunumi

01 • 03 • 2022

Aizvadīts S!-Fischer 2022 Ziemas skolēnu čempionāta trešais posms ar rekordlielu skolu skaitu

WhatsApp Image 2022-02-25 at 12.15.08.jpegWhatsApp Image 2022-02-25 at 11.38.28 (3).jpegWhatsApp Image 2022-02-25 at 11.38.28 (1).jpeg

Lai piesaistītu vairāk Latvijas skolēnu, kā arī popularizētu distanču slēpošanu kā veselīgu sporta veidu, S!-Fischer 2022 Ziemas skolēnu čempionāta trešais posms norisinājās Slēpošanas un biatlona sporta bāzē “Cēsis”, Priekuļos. Šajā posmā piedalījās 193 dalībnieki no 40 skolām, kas ir lielākais skolu skaits sacensību vēsturē. Trijos posmos kopā nu jau ir piedalījušās 50 skolas. Trešajā posmā dalībniekiem bija jāveic distance brīvajā stilā, SV10 grupai klasiskajā solī.

Sacensību trešā posma rezultāti un skolu kopvērtējums. https://bit.ly/3HkrlWc

Pēc trešā posma līdera pozīciju joprojām saglabā Madonas pilsētas vidusskola, otrajā vietā ir Lejasciema vidusskola, bet trešajā vietā un tikai nedaudz atpaliekot no otrās vietas ir Siguldas Valsts ģimnāzija. Vēl priekšā noslēdzošais posms, kurā būs ļoti svarīgs katrs starts, kas nesīs papildus punktus kopvertējumam.

Čempionātā skolēni sacenšas par kopvērtējuma galveno balvu – dāvanu karti 1500 eiro apmērā slēpošanas inventāra iegādei no Fischer Latvia. Pasākuma mērķis ir popularizēt distanču slēpošanas sporta veidu skolēnu vidū, nosakot spēcīgākās vispārizglītojošās Latvijas skolas distanču slēpošanā, kā arī veicināt lietderīgu un aktīvu brīvā laika pavadīšanu skolēnu vidū.

Ceturtais posms paredzēts 11. martā Fischer slēpošanas centrā, Siguldā ar šķēršļu un veiklības distanci, kurā arī noskaidrosim skolu kopvērtējuma uzvarētāju, kura saņems galveno balvu.

Sacensības organizē Fischer Slēpošanas centrs (SIA “Siguldas Sporta serviss”) sadarbībā ar Slēpošanas un biatlona centrs "Cēsis" (SIA “Cēsu Olimpiskais centrs”), Slēpošanas, biatlona sporta bāzi “Jankas-Jaujas” (Pļaviņas), Fischer Latvia un biedrību “A2”.

S!–Fischer 2022 Ziemas skolēnu čempionāts nebūtu iespējams bez atbalstītājiem – Siguldas novada pašvaldība, Cēsu novada pašvaldība, Aizkraukles pašvaldība, Fischer Latvia, Biedrība A2, SIA “Rāmkalni Nordeco”, Mangaļi, Muesli Graci.

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv