ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 1°C
Vējš: 3m/s

Jaunumi

15 • 10 • 2016

Tramplīnlēcēja Šarlote Šķēle saņem apbalvojumu konkursā ''Diena kā piedzīvojums''

Šonedēļ norisinājās svinīga jauniešu konkursa "Diena kā piedzīvojums" apbalvošana, kuras laikā drosmīgiem jauniešiem tika pasniegti diplomi un ziedi, informē projekta koordinatore Juliana Maniševa.

Jau trešo gadu pēc kārtas "Narvesen" organizēja jauniešu konkursu "Diena kā piedzīvojums", taču šis gads bija īpašs. Šogad ar ziedotāju palīdzību piepildījām individuālus piecu talantīgu un drosmīgu jauniešu sapņus. Četri no viņiem ciemojās Rīgā, kur "Narvesen" valdes priekšsēdētāja Katrīne Judovica kopā ar konkursa sadarbības partneri jauniešu organizācijas "Avantis" direktori Ilonu Bičevsku, sirsnīgi sveica jauniešus ar uzvaru konkursā.

Lai jaunieši jūtas motivēti arī turpmākiem panākumiem, iedvesmas vārdus tikai aicinātas teikt arī basketbolistes Gunta Baško-Melbārde un Liene Jansone.

Par Rīgas reģiona uzvarētāju kļuva 15 gadus vecā tramplīnlēcēja no Ogres. Šarlote Šķēle ir pirmā meitene Latvijas vēsturē, kas nodarbojas ar šo sporta veidu. Lai uzlabotu savu sniegumu un gūtu jaunas zināšanas un iemaņas šajā sporta veidā, konkursā saņemto naudu viņa novirzīs sporta treniņu un nometņu apmeklējumam ārpus Latvijas.

Avots: DAUGAVASBALSS.LV

Tramplīnlēcēja Šarlote Šķēle saņem apbalvojumu konkursā ''Diena kā piedzīvojums''

Tramplīnlēcēja Šarlote Šķēle saņem apbalvojumu konkursā ''Diena kā piedzīvojums''

3 Komentāri

Šarlote nav vienīgā Latvijā kura nodarbojas ar tramplīnlēkšanu.Tikai nedaudz no viņas FIS klasifikācijā atpaliek Elizabete no Siguldas
Zinātājs
16 • 10 • 2016 / 18:16
Nav vienīgā, bet pirmā laikam jau būs gan. Diezgan ilgi jau nodarbojas. Bet vai tad tas ir galvenais, kura pirmā? Galvenais ka nodarbojas un ir kaut kādi sasniegumi. Un labi ka ir citas meitenes, sekotājas un konkurentes.

16 • 10 • 2016 / 21:32
Labi, ka bija aktīvi balstotāji no slēpotāju vides un sanāca tikt pie balvas.

17 • 10 • 2016 / 11:59
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv