ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 5°C
Vējš: 3m/s

Jaunumi

09 • 01 • 2017

Šonedēļ sākas S!-Fischer 2017 Ziemas skolēnu čempionāts distanču slēpošanā

Saistītā informācija

Jau šonedēļ, 15. janvārī, sāksies S!-Fischer 2017 Ziemas skolēnu čempionāts distanču slēpošanā. Sacensības norisināsies 4 posmos, kur katrā būs jāveic gan atšķirīgas distances, gan jāpielieto abu veidu slēpošanas tehnikas (slidsolis un klasiskais solis). Sacensību dalībnieki cīnās gan par individuālām medaļām, gan par galveno balvu, kas tiek piešķirta skolai ar visaugstāko iegūto punktu skaitu kopvērtējumā. Arī šajā gadā galveno balvu nodrošina FISCHER, dodot dāvanu karti 1500.00 EUR apmērā slēpošanas inventāra iegādei. Otrajai un trešajai vietai balvas no BRIKO Maplus smēriem un aksesuāriem.

Pagājušajā gadā katrā sacensību posmā piedalījās aptuveni 200 dalībnieku. Labākās meitenes individuālajā kopvērtējumā bija Karīna Bernāne, Līva Šahno, Kristīne Brunere, Ramona Pētersone, Madara Zaķe, savukārt puišiem pie kopvērtējuma zelta tika Helvijs Jānis Kārkliņš, Lauris Kaparkalējs, Niks Saulītis, Ilvars Bisenieks un Pāvels Pancerko. Labākās skolas godu jau otro gadu pēc kārtas ieguva Madonas 1. vidusskola, iegūstot arī galveno balvu, otrajā vietā savukārt Siguldas Valsts ģimnāzija un trešie atkal madonieši - Madonas Valsts ģimnāzija.

Arī šogad gaidāmas spraigas un interesantas cīņas visas valsts skolēnu starpā, kad tie sacentīsies Siguldas Fischer Slēpošanas centra trasē.

Sacensību nolikumu un informāciju par pieteikšanos iespējams atrast www.ba2.lv un www.infoski.lv.

fischer2017.jpg

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv