ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 6°C
Vējš: 3m/s

Jaunumi

12 • 05 • 2017

Ogres lidojošajiem slēpotājiem vairākas godalgas Rotenburgā

Sporta kluba «Ogres stils» vairāki audzēkņi savu treneru Modra Krūzes un Margaritas Sokolovas vadībā devušies uz 1400 km tālo Vācijas pilsētu Rotenburgu, kur maija sākumā gan aizvadīja treniņus, gan piedalījās tramplīnlēkšanas ar slēpēm sacensībās, izcīnot vairākas godalgotas vietas. 

Lecot no K34 jaudas tramplīna, 11 – 16 gadus vecu meiteņu grupā dubultuzvara ogrēnietēm: pirmo vietu ar 32.5 un 33.0 m tāliem lēcieniem ieguva Alise Krasiļščikova, bet godpilnajā otrajā vietā Kamila Aleksa Krustiņa, kura aizlidoja 30.5 un 32 m tālu. No šī paša tramplīna leca arī 13 – 14 gadus veci puiši, viņu konkurencē sesto vietu ieņēma mūsu Sandis Kauliņš.

No tramplīna ar jaudu K15 vecākajā grupā lieliski startēja ogrēniete Krista Alise Lamstere, kura ar 17.0 m tālu lēcienu pārspēja ne tikai visas konkurentes, bet pat par sevi vecākus zēnus. Uz šī paša tramplīna 8 – 10 gadus vecu meiteņu sacensībās Aelitai Krasiļčikovai 3.vieta, bet Demija Luīze Ansone ierindojās 10.pozīcijā. Šajā vecuma grupā kopumā startēja 12 tramplīnlēcējas.

Avots: Ogres vēstis visiem (09.05.2017), Autors: Margarita Sokolova, "Ogres stils" trenere

1.jpg
Foto: Margarita Sokolova

2.jpg
Foto: Margarita Sokolova

3.jpg
Foto: Margarita Sokolova

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv