ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 8°C
Vējš: 2m/s

Jaunumi

21 • 06 • 2017

Būvvaldei piesaka rollertrases būvniecību

Gulbenes novada būvvalde maijā saņēmusi sešus būvniecības pieteikumus. Tajā skaitā par Gulbenes distanču slēpošanas - rollerslēpošanas trases būvniecību Dzirnavu ielā 3a. Būvvalde ir izsniegusi būvatļauju.

Ideja ir sena, beidzot Gulbenes bērnu un jaunatnes sporta skolas direktors Māris Čakars to ir nolēmis virzīt realizācijai, novada domes sporta komisija tam devusi “zaļo gaismu” - “Dzirkstelei” saka pašvaldības sporta komisijas līdzšinējais priekšsēdētājs Ivars Kupčs. Viņš uzsver, ka pašvaldība ir gatava piedalīties šajā projektā ar savu līdzfinansējumu, ja būs vēl cits finansējuma avots. M.Čakars esot paudis, ka viņam šajā sakarā esot varianti. Runa ir par apmēram puskilometru gara apļa asfaltēšanu tagadējā biatlona trasē, kurai apgaismojums jau šobrīd ir daļēji nodrošināts un būtu nepieciešams arī projekta realizācijas gadījumā. 

Vēl novada būvvalde maijā saņēmusi pieteikumu “Sinoles HES” ūdens pārgāznes aizvaru pārbūvei Sinoles dzirnavu teritorijā Lejasciemā, viesu mājas būvniecībai Lizumā nozīmīgā vietā ar nosaukumu “Vecais pasts”.

Jūnijā novada būvvaldē saņemti jau divi būvniecības pieteikumi – liela izmēra caurtekas pārbūvei Daukstēs un apkures sistēmas izbūvei sociālajā dzīvojamajā mājā “Blomīte” Beļavā.

Avots: dzirkstele.lv

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv