ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 6°C
Vējš: 4m/s

Jaunumi

05 • 02 • 2015

Tautas slēpojums „Baiļu apļi” pārcelts uz 8.februāri!

Saistītā informācija

Pagājušajā nedēļā plānotais slēpojums „Baiļu apļi” tiek pārcelts uz šo svētdienu, 8.februāri. Arī pasākuma norises vieta tiek mainīta, un slēpojums notiks atpūtas kompleksā „Avoti”, kas atrodas pie pašas Valmieras robežas, braucot uz Valku kreisajā pusē. Rītdienas laikā skaistajos Avotu kalniņos tiks izveidota arī slēpošanas trase, kuru izmēģināt varēs ikviens interesents.

 Līdz ar slēpojuma norises vietas maiņu, nedēļas laikā tiks precizēts arī sacensību nolikums un distanču garumi atsevišķām dalībnieku vecuma grupām.

 Dalībai sacensībās iespējams pieteikties gan jau laikus www.ezi.lv mājaslapā līdz 6.februārim (ieskaitot), gan arī sacensību norises dienā līdz plkst.11.30 atpūtas kompleksā „Avoti”. Sacensību sākums plkst.12.00.

 Finišā dalībniekus sagaidīs garda maltīte ar Dimdiņkāpostiem, „Nākotne” desiņām un „Liepkalnu” rupjmaizi. Pasākums noslēgsies ar uzvarētāju apbalvošanu, kā arī izlozi, kur galvenā balva būs velosipēds no veikala „Eži”.

 Pasākumu atbalsta Valmieras pilsētas pašvaldība, Kocēnu novada dome un daudzi Valmieras uzņēmumi: SEB Valmieras filiāle, Valmieras Drāmas teātris, Vidzemes Olimpiskais centrs, Sajūtu parks, SIA „Valpro", „Artifex plus", Valmiermuižas alus, atpūtas komplekss „Avoti", Augļu serviss, „Rātes vārti", SIA "Milda KM". Tāpat balvas būs sarūpējuši arī speciālā inventāra pārstāvji Swix un Fischer.

 Sacensības organizē aktīvā tūrisma centrs „Eži”. 

 Aktuālajai informācijai lūdzam sekot līdzi „SIA Aktīvā tūrisma centrs EŽI” sociālajos tīklos: Twitter @ezi_lv un Facebook – Ežu Klubs. 

 

 

 

 

 

 

 

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv