ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 1°C
Vējš: 3m/s

Jaunumi

03 • 09 • 2015

Siguldas ”Lidojošais slēpotājs” pārbauda savas spējas Rothenburgā un Zagorzā!

Šajos jaunajos tramplīnlēcēju laikos nav nekas neparasts, ja slēpošana notiek visu gadu. Tamdēļ uz Rothenburgu devās Siguldas jaunie tramplīnlēcēji, lai starptautiskajās sacensībās ar Vācu, Poļu un citu valstu vienaudžiem pārbaudītu savas spējas sacensībās. Sacensības notika 22. jūlijā uz 40m jaudas tramplīna vairākās vecuma grupās (mazākajiem gan uz 10m).

 Savā vecuma grupā labi nostartēja Elizabete Stankēviča, izcīnot 1. vietu. Nedaudz sliktāks rezultāts Kristapam Nežbortam, kurš par pāris desmitdaļām piekāpās vietējam vācu tramplīnlēcējam.

Mazliet jaunākā grupā Markuss Vinogradovs 3.vietā, bet 5.vietā Voldemārs Apšancs. Pats jaunākais dalībnieks K.Tons, kuram šīs bija tikai otrās sacensības uz 10m jaudas tramplīna izcīnīja 2.vietu.

Pēc nedēļas Polijas pilsētiņā Zagorzā „Lidojošais slēpotājs” piedalījās divcīņnieku sacensībās klubu komandām, kā arī tīrajā tramplīnlēkšanā. Mūsu jaunie sportisti parādīja savu izturību 35grādu karstumā.

Labākais sniegums E.Stankēvičai izcīnot 2.vietu divcīņā. Kristaps Nežborts zaudējot tikai 0,5 metrus divu lēcienu summā, diviem poļu lēcējiem palika trešajā vietā. Pēc neveiksmīgas lēkšanas M.Vinogradovs bija 12.vietā, toties krosā 2,5 km, viņš lielajā karstumā, parādot labu rezultātu, spēja izcīnīt 6.vietu.

Startējot 7 klubiem no Ukrainas, Polijas un Latvijas, mūsējie ar četru jauniešu sastāvu divcīņas sacensībās izcīnīja 5.vietu komandām. Jāpiebilst, ka no Ukrainas vien startēja 26 sportisti.

Tālis Pāvuliņš

Sacensības lēkšanā
Sacensības lēkšanā

Elizabete krosa distancē
Elizabete krosa distancē

Kristaps Nežborts uz pjedestāla trešā vietā
Kristaps Nežborts uz pjedestāla trešā vietā

Divcīņas klubu vērtējumā 5.vieta SK Lidojošais slēpotājs ar tās vadītāju Agri Kumeliņu
Divcīņas klubu vērtējumā 5.vieta SK Lidojošais slēpotājs ar tās vadītāju Agri Kumeliņu

Elizabete Stankeviča 2.vietā
Elizabete Stankeviča 2.vietā


0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv