ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 4°C
Vējš: 2m/s

Jaunumi

13 • 10 • 2015

"Ogres stils" lēcēji tiek pie branga medaļu vezuma

Sestdien, 10.oktobrī, Igaunijas galvaspilsētā Tallinā norisinājās ikgadējās sacensības lēkšanā ar slēpēm no tramplīna un ziemeļu divcīņā "Nimmes rudens", Latviju un Ogri pārstāvot un godalgas izcīnot sešiem biedrības "Ogres stils" sportistiem, informē biedrības pārstāve Margarita Sokolova.

Startējot pa 10 metru jaudas tramplīnu vienā konkurencē ar puišiem, Aelita Krasiļščikova izcīnīja 2. vietu lēkšanā ar slēpēm un 5. vietu Ziemeļu divcīņā.

Startējot pa 18 metru jaudas tramplīnu, Hugo Miķelsons gan lēkšanā, gan divcīņā izcīnīja 2. vietu, savukārt Kamila Krustiņa lēkšanā ieguva 2. vietu, bet divcīņā, ļoti labi noskrienot kilometru garu krosu, izcīnīja 1. vietu.

Alise Krasiļščikova ar savu personīgo rekordu uz K18 tramplīna – 17.5 metri – lēkšanā ar slēpēm izcīnīja pārliecinoš uzzvaru, bet ziemeļu divcīņā ierindojās 3. vietā.

Sandis Kauliņš triumfēja lēkšanā ar slēpēm no 25m jaudas tramplīna. Tikmēr Šarlote Šķēle ieguva 2. vietu gan lēkšanā, kur startēja no 50m jaudas tramplīna, gan arī divcīņā, kur papildus lēkšanai bija jāveic 4km kross.

"Sveicam sportistus ar lielisko sniegumu un aicinām piebiedroties Ziemeļu divcīņas nodarbībām jaunus dalībniekus!" topošos sportistus mudina "Ogres stils" pārstāve Margarita Sokolova.

Avots: OGRENET.LV


0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv