ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 4°C
Vējš: 3m/s

Jaunumi

09 • 02 • 2013

Otrais „FANS” tautas slēpojuma posms Vietalvā kopā ar Latvijas čempionātu

Saistītā informācija

Šā gada 17.februārī  Vietalvā, Maiļu slēpošanas bāzē tiks turpināta jaunaizsāktā tradīcija un notiks otrais posms tautas slēpojumam, kuru rīko Latvijas Slēpošanas savienība un veikalu tīkls „FANS”  un kurš notiek kopā ar Latvijas čempionāta posmu distanču slēpošanā.   Slēpojums būs brīvajā stilā ar masu startu, vīriešiem veicot10km distanci, bet sievietēm uz pusi īsāku. 

Janvāra vidū Priekuļos notika pirmais posms jaunajai tradīcijai, ko īsteno Latvijas Slēpošanas savienība sadarbībā ar Latvijas slēpošanas izlases atbalstītāju – veikalu  tīklu „FANS”, proti,  kopā ar Latvijas čempionāta posmu distanču slēpošanā, kur sacenšas Latvijas labākie distanču slēpotāji, norisinājās arī tautas slēpojums, kurā varēja piedalīties ikviens distanču slēpošanas entuziasts, izņemot, protams, tos sportistus, kas pēdējās trīs sezonās ir vērtēti Latvijas Slēpošanas savienības vai Latvijas Biatlona federācijas  rangā, t.i., piedalījušies Latvijas čempionāta posmos vai kausa posmos. Uz pirmo posmu „FANS” tautas slēpojumam bija pieteikušies pāri par simts dalībniekiem, taču mīnuss septiņpadsmit grādi no rīta, kas dienas laikā gan nedaudz uzsila līdz mīnuss 14 grādiem, tomēr dažus desmitus slēpošanas interesantus atbaidīja, tāpēc slēpojumā piedalījās septiņdesmit slēpot gribētāju, izbaudot kopības sajūta lielā un pozitīvā pasākumā. Nākošnedēļ paliks aukstāks, taču tik auksts kā Priekuļos gan nebūs.

„FANS” tautas slēpojumiem paredzēti trīs posmi un tie norisinājies kopā ar trijiem Latvijas čempionāta posmiem. Pavisam kopā ir astoņas grupas – četras vīriešu un četras sieviešu, sākot ar jaunākajiem (1983.gads un jaunāki) un beidzot ar vecākajiem (1962.gads un vecāki). Dalības maksa arī ir ļoti pieejama, tikai 2 lati, bet ja piesakās sacensību dienā, tad būs jāmaksā tautas slēpojumiem pietuvinātā summa – 10 lati. Pirmo trīs ietu ieguvēji visās grupās saņems „FANS” dāvanu kartes, kā arī godalgotu vietu ieguvēji saņems veicināšanas balvas no Rossignol, Uvex vai Holmenkol. Un, protams, ikviens dalībnieks varēja  tikt pie tautas slēpojumiem tik neiztrūkstošās karstās tējas un putras.

4 Komentāri

Labdien,
Kā var samaksāt dalības maksu (piem., rekvizīti pārskaitījumam) par FANS Tautas slēpojumu Vietalvā, kā arī, kur var pārliecināties,vai reģistrācija ir veiksmīga?

Paldies.
13 • 02 • 2013 / 18:18
Reģistrāciju var pārbaudīt sacensību kalendārā pie attiecīgām sacensībām. Sānos ir saite uz reģistrēto dalībnieku sarakstu.
Apmaksu var veikt uz vietas saņemot numuru.
15 • 02 • 2013 / 18:28
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv