ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 6°C
Vējš: 4m/s

Jaunumi

22 • 02 • 2013

Ežu Sērsnas rallijs 2013!

Saistītā informācija

Ziema tuvojas savam noslēgumam, par ko liecina arī saules parādīšanās, tādēļ visiem slēpošanas un orientēšanās cienītājiem jāsarosās uz iespējams pēdējo kopīgo pasākumu šajā ziemā – Ežu SĒRSNAS ralliju slēpošanas rogainigu, kas šogad notiks 9.martā Straupē.

Pasākums ir unikāls ar to, ka tās ir vienīgās piedzīvojuma sacensības Latvijā, kas 100% notiek ar slēpēm. Ežu marta ralliju var izbaudīt visi tie, kuriem tuva ir distanču slēpošana un orientēšanās dabā. Sacīkstes tiek organizētas martā, ar nodomu slēpot, izmantojot laika apstākļus ar sērsnu, kad slēpot iespējams pa sniega virsmu, brīvi izvēloties maršrutu.

Ežu SĒRSNAS rallijs Slēpošanas rogainings ir piedzīvojumu sacīkstes, kurās katrai komandai, atbilstoši tās spējām un vēlmēm, ir iespējams izvēlēties savu maršruta garumu un plānojumu. Tautas klasei sacensības ilgst 6 stundas un tās sākas plkst.9:00. Izturīgākajiem tiek piedāvāta cīruļu klase, kura ilgst 12 stundas un sākas pirms saullēkta plkst. 3:00.

Sacīkstēs piedalās piedzīvojumus, distanču slēpošanu, orientēšanos un izaicinājumu mīloši cilvēki, saprotot un apzinoties, kāpēc uz šādām sacīkstēm ieradušiem. 

Ežu SĒRSNAS rallijs aizsākās 2010. gadā pulcējot 10 komandas. Tas norisinājās Augstrozes purvos un pauguros ar sacensību centru Dikļos. 2011. gadā 19 komandas pulcējās Smiltenes mežos ar sacensību centru Kalna ligzdā. 2012. gadā 21 komanda sērsnu baudīja Vecpiebalgas pusē.

Pasākumu organizē Aktīvā tūrisma centrs Eži un to tradicionāli atbalsta Ežu veikals un vietējie uzņēmumi.

Vairāk informācijas un pieteikšanās www.ezi.lv

Screen Shot 2013-02-22 at 16.17.02.png

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv