ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: -1°C
Vējš: 1m/s

Jaunumi

07 • 09 • 2011

Ogrē jauns tramplīnlēkšanas rekords

Saistītā informācija

Ogre ir viena no divām vietām Latvijā, kur trenējas jaunie tramplīnlēcēji. Ogres pilsētas svētku laikā notika ogrēnieši bija sarīkojuši starptautiskas sacensības šajā ļoti skatāmajā sporta veidā, kurās kopā ar mūsējiem piedalījās arī siguldieši un sportisti no Igaunijas.

Treniņi un sacensības Ogrē notiek pateicoties Modra Krūzes iniciatīvai, kurš pie savas mājas uzcēlis trīs tramplīnus un trenē tur topošos sportistus. Kā izrādās, interese par tramplīnlēkšanu esot pietiekami liela, tāpēc viņa audzēkņu pulks nu jau ievērojami pieaudzis. Treneris ir gatavs savā treniņgrupā uzņemt jaunus bērnus un apgalvo, ka šīs sporta veids nemaz nav bīstamāks par citiem, ja trenējas pareizi un vispusīgi.
Sacensības 27. augustā notika uz visiem trim tramplīniem, sportisti sacentās astoņās dažādās vecuma un sagatavotības grupās. Ogrēnieši var būt lepni, jo lielāko daļu medaļu (desmit) izcīnīja tieši vietējie lidojošie slēpotāji. Piedevām ogrēnietis Kārlis Krūze uzstādīja jaunu lielākā tramplīna rekordu, kas tagad ir 15 metru.



0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv