ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 2°C
Vējš: 3m/s

Jaunumi

23 • 09 • 2011

2012.gada Pasaules čempionāts veterāniem - Vācijā

Sveicināti cien. Distanču slēpošanas veterāni! Tuvojas 2011/2012. gada ziemas sezona un droši vien daudzi jau pārskata savu slēpošanas inventāru un plāno sezonas galvenos startus, lai pārliecinātos, ka ir kļuvuši spēcīgāki vai vismaz ne vājāki par saviem konkurentiem.

Gribēju informēt, ka distanču slēpošanas pasaules čempionāts veterāniem 2012.gadā atkal notiks Eiropā. No 1.- 9.martam tas tiek rīkots Oberwiesenthal, Vācijā. Norises vieta ir labvēlīga ne tikai ar to ka atrodas ļoti skaistā un gleznainā bijušās Austrumvācijas daļā, 2km no Čehijas robežas un 25km no Karlovi Vari, bet arī sasniedzama ar automašīnu dienas pārbrauciena laikā.
Piedaloties čempionātā, Jūs sevi varat pārbaudīt dažādās distancēs un stilos ar labākajiem Eiropas, Krievijas, Skandināvijas un pārējās pasaules slēpotājiem. Nedēļas garumā varat izslēpoties ne tikai ar distanču slēpēm, bet redzēt fantastiskus dabas skatus, iepazīties ar jauniem draugiem, satikties ar vecajiem kā arī pēc sirds patikas izslēpoties lieliski sagatavotās trasēs, tajā skaitā arī ar kalnu slēpēm vai kā citādi relaksēties, vārdu sakot, izbaudīt dzīvi.
Vai nav lielisks pasākums sezonas noslēgumam!!!

Ar sacensību programmu un ar to saistītajām izmaksām varat jau pašreiz iepazīties: www.world-masters-xc-skiing.ch un www.mwc2012.com mājas lapās. Papildus varu informēt, ka ir rezervēta dzīvošana noteiktam dalībnieku skaitam viesnīcā „Wellness Hotel/ Pension&Gasthaus Riedel” Oberwiesenthal centrā par 35 euro dienā. Cenā ir iekļautas brokastis un vakariņas, slēpju istabas izmantošana. Ir arī pieejama virtuve papildus ēdiena gatavošanai. Par atsevišķu samaksu var pasūtīt saunu un masāžu. Līdz slēpošanas stadionam var nokļūt apm. 5-7min laikā ar auto.
Pēc atgriešanās no WMA gadskārtējā mītiņa varēšu sniegt papildus informāciju par jaunumiem šī distanču slēpošanas pasākuma norisē.

Informācijai: 2011g. ziemā pasaules čempionātā neviens no Latvijas slēpotājiem nav startējis, jo tas notika Kanādā. Tā kā patālu. Bet 2010.gadā Falunā labākais no vīriem bija Raimonds Vesers M03 grupā 45km klasikā izcīnot 5.vietu, bet no sievām Zinaīda Rācenāja grupā W07 izcīnot 2 medaļas. Jāpiezīmē, ka vīru grupās ir daudz lielāka konkurence un iekļūšana desmitniekā jau ir lieliska.
2013.g. pasaules čempionāts notiks Itālijā, Asiago. Un tur noteikti būs gan lielākas transporta, dzīvošanas izmaksas, gan, protams, nebūs arī vācu precizitāte.

Vēlu veiksmi gatavojoties ziemas startiem. Ja vēlaties kaut ko precizēt rakstiet: [email protected] vai [email protected]

Andis Puida
LSS distanču slēpošanas veterānu komisijas vadītājs

 

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv