ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 0°C
Vējš: 1m/s

Jaunumi

06 • 01 • 2011

Sportlat balva 2011. Slēpošanas sprints

Sestdien 8. janvārī Rīgā Uzvaras parka trasē notiks Latvijā lielākā izturības sporta veidu seriāla SPORTLAT BALVA 2011 pirmās sacensības – slēpošanas sprints. Uz starta stāsies gan sportisti ar Olimpisko spēļu pieredzi, gan dažādu vecumu sportiska dzīvesveida piekritēji, gan sporta skolu audzēkņi. Notiks arī bērnu sacensības trīs vecuma grupās, jaunākajā no kurām startēs sportisti līdz 6 gadu vecumam. Sacensības organizē SPORTLAT sadarbībā ar sporta skolu Arkādija.

Sestdien uz Uzvaras parku aicinām arī skatītājus. Šīs sacensības ir ne tikai pēc dalībnieku skaita lielākais slēpošanas sprinta mačs Latvijā. Sprints ir skatāmākā no distanču slēpošanas disciplīnām. Sacensību sākums 12.00, bērnu starti ap 13.00,  fināli no 14.00. Bez tam darbosies slēpošanas skoliņa pašiem mazākajiem, slēpju noma un serviss, būs iespēja testēt dažādu ražotāju distanču slēpes.

Dalībniekiem vēlamies atgādināt, ka jau ar pirmo posmu sāksies ne tikai individuālā, bet arī komandu cīņa par punktiem un vietām sezonas kopvērtējumā. Pagājušās sezonas nobeigumā pirmās divas komandas šķīra tikai 1300 punkti, kopvērtējuma tabulā bija vietas, par kurām cīņa bija vēl sīvāka.

SPORTLAT atgādina un aicina izmantot pēdējās dienas līdz sacensību sākumam, lai pieteiktu komandas un sāktu pelnīt punktus jau no pirmā sacensību posma. Komandas minimālais dalībnieku skaits noteikts nav, taču, ņemot vērā nolikumu, efektīvs dalībnieku skaits ir sākot ar 5. Komandu var papildināt līdz 12 cilvēkiem visas sezonas laikā. Dalībnieku pāreja no vienas komandas uz otru gan sezonas laikā ir aizliegta.

Komandu sastāvi jāpiesaka nosūtot oficiālu pieteikumu uz faksu 67291527 vai e-pastu- [email protected]. Pieteikuma forma atrodama www.sportlat.lv

Vairāk informācijas: Kalendārs

 

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv