ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 1°C
Vējš: 2m/s

Jaunumi

01 • 01 • 2011

Rīt Priekuļos atlases sacensības uz pasaules junioru čempionātu un EYOWF

Rīt, 2.janvārī, Priekuļu biatlona un slēpošanas kompleksā norisināsies pirmās atlases sacensības distanču slēpotājiem uz pasaules junioru un U23 grupas čempionātu, kas notiks janvāra beigās Otepē (Igaunija), un Eiropas Jaunatnes Olimpisko ziemas festivālu (EYOWF), kas februāra vidū norisināsies Liberecā (Čehija). 

Sacensību programmā paredzēta viena distance – 1km sprints klasiskajā stilā un šoreiz ar individuālo startu. Slēpotāji sprinta distanci veiks divas reizes un galīgo rezultātu noteiks abos slēpojumos uzrādīto laiku summa. Sacensību sākums plkst.13.00. Atlases mačos uz EYOWF piedalās 1993./94.gadā dzimušie jaunieši un jaunietes, savukārt uz pasaules junioru čempionātu 1991.gadā dzimušie un jaunāki, bet U23 – 1988.gadā dzimušie un jaunāki. Šīs atlases sacensības organizē SBK „Cēsis”.

Tā kā šobrīd labākie Latvijas slēpotāji ir ap 20 gadiem un jaunāki, tad paredzams, ka šajās sacensībās būs iespējas redzēt daudzus vadošos slēpotājus. Atgādināsim, ka uz EYOWF kvalificēsies labākie četri jaunieši un jaunietes, savukārt uz junioru un U23 grupas pasaules čempionātu attiecīgi četri juniori un juniores un četri vīrieši un sievietes.

Ivars Bācis
Informācija kalendārā.

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv