ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 14°C
Vējš: 6m/s

Jaunumi

05 • 01 • 2011

Plašākā Rīgas pilsētas un apkārtnes slēpošanas trašu karte

Gatavojoties distanču slēpošanas sezonas aktīvākajam periodam – janvārim un februārim – tirdzniecības parks Alfa ar domubiedriem veido Rīgas pilsētas informatīvo karti, kurā apkopota detalizēta informācija par 17 Rīgas un tās apkārtnes distanču slēpošanas trasēm. Karte būs noderīga gan slēpošanas iesācējiem, gan profesionāļiem.

Informatīvajā kartē būs atrodami slēpošanas trašu darba laiki, inventāra nomas iespējas, apkopes servisa piedāvājums un trasēs papildus pieejamie pakalpojumi vai atpūtas iespējas, sniegti noderīgi padomi slēpju izvēlē un apkopē, kā arī cita šī ziemas sporta veida interesentam svarīga informācija. 

Informatīvā karte būs pieejama no 2011. gada janvāra vidus t/p Alfa, lielākajos slēpošanas trašu punktos Rīgā, kā arī lejupielādējama mājaslapā www.alfaparks.lv un Latvijas tūrisma ceļvedī interneta vidē Vietas.lv. Alfas veidotā distanču slēpošanas karte radusies sadarbībā ar Latvijas Slēpošanas savienību un Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmiju, slēpošanas trašu apsaimniekotājiem un Latvijas distanču slēpošanas entuziastiem, kā arī tūrisma inventāra veikaliem „Gandrs” un sporta preču veikaliem „Sportland”.

 „Rūpējoties par savu pircēju labsajūtu un sniedzot iespēju pavadīt aktīvu laiku ar savu ģimeni,  Alfa jau vairākus gadus popularizē aktīvās atpūtas iespējas pilsētā un ārpus tās, tāpēc arī šoziem izlēmām atbalstīt vienu no populārākajiem ziemas sporta veidiem, ar ko ir iespējams nodarboties, neizbraucot no Rīgas – distanču slēpošanu. Tiekoties ar vairākiem distanču slēpošanas speciālistiem, nonācām pie secinājuma, ka šobrīd trūkst reālas datu bāzes - informatīvas kartes, kurā pārskatāmā veidā būtu atrodamas Rīgas pilsētas slēpošanas vietas un to piedāvājums. Visvairāk priecē fakts, ka šis sporta veids kļūst arvien populārāks dažādās vecuma grupās, un distanču slēpošana atkal ir kļuvusi par modes lietu,” par distanču slēpošanas kartes izveidošanas iniciatīvu stāsta t/p Alfa vadītājs Zigmunds Vīķis.

Papildus informatīvās kartes izveidei, t/p Alfa apmeklētājus janvāra vidū gaidīs retrospektīva distanču slēpošanas izstāde, kas sniegs ieskatu pagājušā gadsimta slēpošanas inventāra izvēlē un aprīkojumā. Izstādes apmeklētājiem būs iespēja gūt iespaidus arī bagātīgā foto materiālā, kas iedvesmos slēpošanas aktivitātēm šajā sniega pārbagātajā sezonā. 

T/p Alfa aicina ikvienu, kam saglabājušies pagājušā gadsimta slēpju eksemplāri, piedalīties izstādes veidošanā, sazinoties ar izstādes organizatori Katrīna Lulli ([email protected], tālr. 26609619). 

T/p Alfa piedāvā iespēju piedalīties aptaujā, kas ļaus noskaidrot rīdzinieku un pilsētas viesu slēpošanas paradumus. Aptauja aizpildīšanai atrodama saitē – šeit. 

Informācija medijiem 29.12.2010

Papildu informācijai:t/p „Alfa” sabiedrisko attiecību koordinatore 

Katrīna Lulle
e-mail: [email protected]
Mob. +371 26609619

1 Komentāri

Paldies Katrīnai par aktivitātēm un veiksmi turpmākās akcijās!
Ideja par izstādi ir apsveicama un aicinu slēpošanas atbalstītājus iesaistīties akcijā - būs interesanti apskatīt ko krājam katrs savā atvilktnē un pažobelē...
03 • 01 • 2011 / 17:45
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv