ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 9°C
Vējš: 4m/s

Jaunumi

31 • 12 • 2010

12. janvārī notiks pirmais posms "Priekuļi loppet 2011"

Nākošā gada 12.janvārī slēpošanas un biatlona kompleksā „Priekuļi” sāksies vairāku posmu distanču slēpošanas sacensību seriāls „Priekuļi loppet 2011”. Šīs interesantās tautas slēpošanas sacensības, kurās šoreiz paredzēti četri posmi, norisināsies otro gadu pēc kārtas.

„Priekuļi loppet 2011” organizē Cēsu Olimpiskais sporta centrs sadarbībā ar „Rollertour” un entuziastisko slēpošanas sacensību organizētāju Mārtiņu Niklasu, pateicoties kuram „Priekuļi loppet” tāpat kā „Nakts sprints” sāk kļūt par tradicionālām sacensībām. Šis tautas slēpošanas seriāls ir interesants ar to, ka atšķirībā no ierastajām slēpošanas sacensībām, kur slēpotāji sacenšas, kurš ātrāk veiks noteiktu distances garumu, „Priekuļi loppet” ir noteikts laiks (pusotra stunda katrā posmā), kurā dalībniekiem ir jānoslēpo pēc iespējas garāka distance.

Sacensībās var piedalīties jebkurš slēpošanas interesents. Organizatori paredzējuši pašas jaunākās bērnu grupas, gan arī veterānu grupas, kā arī ģimeņu grupu, kur katrā komandā var būt neierobežots dalībnieku skaits. Sacensības paredzētas brīvajā stilā ar masu startu. Tuvāk ar sacensību nolikumu var iepazīties šeit: http://www.olimpiskaiscentrs.cesis.lv/

„Priekuļi loppet” debija notika šā gada sākumā, un šajās sacensībās piedalījās 87 dalībnieki vecumā no 7 līdz 72 gadiem. Vislabākais visu grupu kopvērtējumā bija Aigars Kalējs, kas nepilnās sešās stundās bija veicis 119km. 17 dalībniekiem, kas ir piektā daļa no visiem startējušajiem, izdevās pieveikt zīmīgo „100km” robežu. Savukārt ģimeņu kopvērtējumā labākā bija Serģu ģimene, kas pa visiem kopā veica 305,5km.

Ivars Bācis

Informācija kalendārā - > Šeit

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv