ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 12°C
Vējš: 5m/s

Jaunumi

30 • 10 • 2013

Tramplīnlēcējiem panākumi sacensībās Vācija

Ar prieku un lepnumu paziņojam par Ogres tramplīnlēcēju spīdošajiem panākumiem starptautiskās sacensībās! 26. un 27. oktobrī Vācijas pilsētā Bad Freienwalde norisinājās atklātās meistarsacīkstes lēkšanā ar slēpēm no tramplīna un ziemeļu divcīņā "Brandenburgs 2013".

Jump_Brandenburg13.jpg

Sacensībās piedalījās 165 sportisti no Vācijas, Latvijas, Polijas, Ukrainas un Baltkrievijas. Latvijas tramplīnlēkšanas klubu "Ogres stils" pārstāvēja 6 sportisti - Alise Krasiļščikova, Šarlote Šķēle, Katrīna Stikute, Ivo Galauskis, Sandis Kauliņš un Kristaps Nežborts. Kopsummā no sacensībā sportisti pārveda mājās 3 zelta, 6 sudraba un 1 bronzas godalgas.

Jump_Brandenburg13-1.jpg

Lēkšanā ar slēpēm no tramplīna laurus plūca Šarlote Šķēle un Alise Krasiļščikova, otrās vietas izcīnīja Katrīna Stikute, Sandis Kauliņš un Kristaps Nežborts. Ziemeļu divcīņā zelta godalgu izcīnīja Šarlote Šķēle, sudrabu Alise Krasiļščikova, Ivo Galauskis un Kristaps Nežborts.


Margarita Krasiļščikova, trenera palīgs

2 Komentāri

Ir labi, ka mūsējie trenējas, piedalās sacensībās, pieklājīgi nostartē un ka kāds uzraksta. Vienīgi nevajadzētu krietni pārspīlēt, kā tas ir izdarīts pirmajā teikumā.
Ivars
30 • 10 • 2013 / 20:29
Diezgan interesanti viņiem tie protokoli. Nav uzreiz uztverami. Un cik šīs konkrētās sacensības ir prestižas tramplīnlecēju vidē?
Andis
30 • 10 • 2013 / 20:58
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv