ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 6°C
Vējš: 2m/s

Jaunumi

27 • 01 • 2014

Noslēgusies trešā diena Pasaules Čempionātā distanču slēpošanā veterāniem

Ar sacensībām klasiskajā un brīvajā stilā 10km vīriešiem un 5km sievietēm noslēdzās 3.diena Pasaules čempionātā veterāniem Austrijas kūrortā St.Ulrich am Pillerseetall.

Uz starta stājās visi Latvijas komandas dalībnieki. Slēpes slīdēja labi, smērs turēja un pamatoti gaidījām rezultātu uzlabošanos. Tomēr gluži tā nenotika. Mazdrusciņ saruka starpība līdz līderiem, bet trases sarežģītība un smaguma pakāpe nedeva cerētos rezultātus. Taču izcīnītās vietas gan mazdrusciņ uzlabojās. Ainim pat izdevās ielauzties starp 20 labākajiem savā grupā. Bet, kā izteicās pats sportists, tad trases ir krietni smagākas nekā iepriekšējos gados Vācijā un Itālijā, bet paša sagatavotība krietni atpaliek no vēlamā.

Ar cerībām gaidījām Zinaīdas Rācenājas startu 5km brīvajā stilā. Bet finišā tieši 7 sekundes šķīra Zinaīdas izcīnīto 4.vietu līdz kārotajai medaļai. Un tieši par sekundes desmitdaļu tika pārspēta 5.vieta. Jācer, ka 3x garākajā distancē 31.01. Zinaīdai izdosies izcīnīt medaļu. Rīt sportistiem brīvdiena un kāds no viņiem dosies organizatoru sarūpētajā ekskursijā uz Zalcburgu vai Insbruku. Kāds no apkalpojošā personāla slēpos ar kalnu slēpēm un snovos, bet daļa sportistu krās sniegotos km, lai pārrodoties mājās varētu uzlabot savus rezultātus pašmāju sacensībās.

29.01. notiks komandu stafetes, bet šajā disciplīnā mūsējie neparedzētu apstākļu dēļ nestartēs.
Ar sacensību rezultātiem interesenti joprojām var iepazīties: www.mwc2014.com sadaļā races and results.

Andis Puida

2 Komentāri

Turās vīri! Vēl garais tikai palicis. Domās ar Jums.Sveicieni no Briseles!
Raimonds V
27 • 01 • 2014 / 22:50
Paldies Raimi. Es gan pats mājās. tāpat kā Tev savulaik;savu lodi nedzird.
Andis
28 • 01 • 2014 / 14:07
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv