ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 6°C
Vējš: 2m/s

Jaunumi

24 • 02 • 2014

NeSniega dienas rekords

Saistītā informācija

Sniega diena, kas šogad transformējās NeSniega dienā, Cēsīs tiek organizēta jau vairākus gadus un šogad piedzīvoja savu rekordu gan nesniega, gan apmeklētāju ziņā.  Ir prieks, ka lietus Cēsniekus nenobiedēja un pasākums bija bagātīgi apmeklēts.

Kontrolpunktus izgāja 65 komandas, kas nozīmē, ka tie ir aptuveni 160 apmeklētāji, jo vienā komandā piedalījās divi dalībnieki, bet ģimenes komandas bija daudz kuplākas.

Stafetes bija visdažādākās - sākot no bumbiņas mešanas mērķi, beidzot ar konfekšu sišanu ārā no ledus gabaliņiem, kā Limpo bowlings, erudīcijas spēle un citas veiklības un attapības stafetes.

Pārējos apmeklējājus priecēja Rakšu dzīvnieciņi, dīdžejs Edijs un sildīja Instruktoru skolas savārītā tēja, kā arī varēja ugunskurā cept koka maizi no lielveikala Solo (Sia Beatus) sagādātajiem produktiem.

Šogad Sniega dienas jaunums bija zīmējumu konkurss, par ko paldies Cēsu pirmsskolas un sākumskolas  izglītības  iestādēm par iesūtītajiem zīmējumiem, kuri tika izstādīti arī  Cēsu Pils parkā un februārī vēl būs apskatāmi Cēsu Sporta kompleksā Piebalgas ielā 18.

Pateicoties mūsu atbalstītājiem, šoreiz mājās bez balviņām neaizgāja neviens, kurš izgāja vismaz 5 kontrolpunktus no 10, guva panākumus ģimenes stafetē un  zīmējumu konkursā.

IMG_9581.jpg

Paldies par bagātīgajām dāvanu kartēm Reinim Reķim un Cēsu Peintbola parkam, Žagarkalnam, peldbaseinam „Rifs”,  Hotel KOLONNA Cēsis /Cafe Popular, viesu namam „Rakši”, Cēsu Olimpiskajam centram. Paldies par balvām Sporta preču veikalu tīklam „FANS”, AS „Cēsu Alus”, Sia Livonia.

Paldies, par atbalstu Cēsu novada pašvaldībai, Latvijas Slēpošanas Savienībai, Latvijas Olimpiskajai komitejai!

Cēsu pilsētas Sporta skolas un Cēsu novada Jauniešu domes vārdā
Lelde Loze

Video ieskats pasākumā

3 Komentāri

Bērziņam piestāv forma
zukuls
25 • 02 • 2014 / 20:22
Viņam tā pienākas, jo Ja daudzus gadus "rustrādā" biatlona labā!!!

26 • 02 • 2014 / 22:19
Viņam tā pienākas, jo Jānis jau daudzus gadus "strādā" Latvijas biatlona labā!!! Tā "strādāt" ir jāmāk!!! Ne katrs uz to ir spējīgs!!!
LBF
26 • 02 • 2014 / 22:23
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv