ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 6°C
Vējš: 4m/s

Jaunumi

31 • 01 • 2014

Latvijas veterāniem bronza Pasaules Čempionātā Austrijā.

Ar 45km garajām distancēm vīriešiem un 15km sievietēm klasiskajā un brīvajā stilā 31.janvārī noslēdzās Pasaules čempionāts Austrijā distanču slēpošanā veterāniem.

Cerējām uz rezultātu uzlabošanos, jo sportisti jau mazdrusciņ adoptējušies ar sniega apstākļiem un pirms garā gabala bija 2 brīvdienas, kuras tika lietderīgi izmantotas, testējot smērus un pilnveidojot sportisko formu. Rezultāti neizpalika un vīru konkurencē grupā M04 Ainim Kanaviņam izdevās pietuvoties desmitniekam un izcīnīt 11. vietu. Savukārt Zinaīda Rācenāja grupā F09 sievietēm stiprā konkurencē pārliecinoši izcīnīja 3.vietu un ieguva bronzas medaļu. Jāatzīmē, ka tika pārspētas rangu krietni augstāk esošās Krievijas un Austrijas sportistes, kuras 5 km brīvajā stilā un 10km klasikā bija apsteigušas Zinaīdu. Liels paldies jāizsaka Jānim Puidam, kurš nodrošināja teicamu slēpju sagatavošanu un lielisku slīdamību.

Pateicoties labajiem sniega apstākļiem sportisti ir uzlabojoši savu formu un atgriežoties mājās gatavojas startēt Latvijas čempionātā 15.-16.02. Priekuļos

Ar MWC rezultātiem joprojām varat iepazīties www.mwc2014.com sadaļā Races and results.

Andis Puida

WMC_2014-2.jpg
Zinaīda Rācenāja uz goda pjedestāla trešā pakāpiena veterānu čempionātā. Foto: WMA

WMC_2014-1.jpg
Veterānu čempionāta startā. Foto: WMA

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv