ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 23°C
Vējš: 10m/s

Jaunumi

23 • 11 • 2023

Frīstaila slēpošanas un frīstaila snovborda 2023. / 2024. gada sacensību sezonas kalendārs

Frīstaila slēpošanas un frīstaila snovborda 2023. / 2024. gada sacensību sezonas kalendārs.

 

“LSF” organizēto frīstaila slēpošanas un snovborda pasākumu mērķis ir dot iespēju sacensties labākajiem sportistiem, kā arī popularizēt un attīstīt šos sporta veidus Baltijas valstīs. Šeit neliels ieskats 2023. / 2024. gada sacensību sezonas kalendāra pasākumos.

 

“JIB FRIDGE” Baltijas kausa 1. posms

16. – 17.12.2023

FIS rail event

 

Šī būs frīstaila slēpošanas un snovborda Baltijas sacensību sezonas atklāšana. Tās organizēs Latvijas slēpošanas federācija sadarbībā ar Lietuvas slēpošanas federāciju un tiks iekļautas FIS (Starptautiskās slēpošanas federācija) kalendārā. Sacensības norisināsies iekštelpu slēpošanas centrā “Snowarena”, kas atrodas Lietuvas kūrortpilsētā Druskininki. Sacensību disciplīna būs Rail event.

 

"Jaunatnes kauss"

20.01.2024 un 03.02.2023

LSF rail event

 

Sacensības notiek 2 posmos, tajās sacenšas dalībnieki no 10 līdz 18 gadiem un tiek sadalīti sekojošās grupās – jaunieši, juniori un meitenes gan frīstaila slēpošanā, gan snovbordā. 1. Jaunatnes kausa posms norisināsies “Baldones jibpark” un sacensību disciplīna būs Rail event. 2. Jaunatnes kausa posms norisināsies “Mežezerā” un sacensību disciplīna būs slopestyle.

 

”Mad winter rail jam” Baltijas kausa 2. posms

24.02.2024

FIS rail event

 

Pēc vairāku gadu pārtraukuma rail jam sacensībās, frīstaila slēpošanā un snovbordā atgriežas Rīgā. Dalībnieki reģistrējoties šīm sacensībām, iesūtīs pieteikuma video, kas palīdzēs iegūt lielāku atpazīstamību, gan dalībniekiem, gan sacensībām. Sacensības norisināsies Grīziņkalnā un tiks iekļautas arī FIS (Starptautiskās slēpošanas federācija) kalendārā. Sacensību disciplīna būs Rail event.

 

Latvijas atklātais čempionāts, Baltijas kausa 3. posms

02. – 03.03.2024

FIS slopestyle 

 

Latvijas atklātais čempionāts, kas būs arī viens no Baltijas kausā posmiem un iekļauts FIS (Starptautiskās slēpošanas federācija) kalendārā. Šīs būs augstākā līmeņa frīstaila slēpošanas un snovborda sacensības 2024. gada sezonā. Sacensības norisināsies slēpošanas centrā “Mežezers”. Pirmajā dienā sacensību disciplīna būs slopestyle un otrajā būs big air.

 

“Sezonas noslēgums & RB Invitational”

06. – 07.04.2024
LSF 

 

Pasākums kurā atzīmēsim aizvadīto sezonu un pulcēsim visus Latvijas frīstaila slēpotājus, snovbordistus un kalnu slēpotājus uz kārtīgu ballīti pēc visām labākajām sezonas noslēguma ballīšu tradīcijām. Jaudīgs snowparks, pavasara saule, „slvsh”, dzērieni, ēdieni un laba mūzika.

 

 

Bez iepriekš minētajiem pasākumiem, ceram drīz varēsim paziņot par “Latvijas skolu ziemas festivālu” ko “LSF” organizē sadarbībā ar” Latvijas Sporta federāciju padomi”. Tāpat visus aicināsim piedalīties arī Lietuvas atklātajā čempionātā un Igaunijas atklātajā čempionātā, kuri arī tiek iekļauti “Baltijas kausā”. 

 

Sīkāka informācija, par katru konkrēto pasākumu sekos. Tikmēr novēlām visiem, labu sagatavošanos sezonai un lai tik snieg.

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv