ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 12°C
Vējš: 5m/s

Jaunumi

01 • 12 • 2022

2022./2023. gada sezonas kalendārs

 „Latvijas Slēpošanas Federācijas” frīstaila slēpošanas un frīstaila snovborda

2022. /2023. gada sezonas kalendārs.

Jaunā LSF frīstaila slēpošanas un frīstaila snovborda sacensību un pasākumu sezona solās būt piepildīta un aizraujoša.

Tāpat, kā pagājušajā sezonā, arī šogad kaledārā ir ietverti gan sportiskā tipa pasākumi, gan dzīvesstila pasākumi lai pulcētu pēc iespējas lielāku šo sporta veidu auditoriju un attīstītu visus šo sporta veidu virzienus.

Tālāk nedaudz par gaidāmajiem pasākumiem.

Video sacensības „MAD WINTER”

Šogad jau trešo gadu tiks organizētas „MAD WINTER” video sacensības, kuras pirmajā sezona guva negaidītu popularitāti. Tajās piedalījās 90 dalībnieki un kopējais video saktījumu skaits pārsniedza 60 tūkstošus. Arī pāgājušajā sezonā bija laba atsaucība gan no dalībniekiem, gan no skatītājiem un tikai „Instagram” platformā kopējais video skatījumu skaits pārsniedz 160 tūkstošus.

Šodag tiek ieviesti daži jauninājumi:

Tiks veidota speciāla mājaslapa un ”Youtube” kanāls, lai vieglāk visam sekot līdzi.

Tiks ieviestas jaunas kategorijas: labākais snovborda un frīstaila slēpošanas video. Šajā kategorijā tiks vērtēti visi

Video pēc tā, kāds ir videooperatora darbs, kāda ir montāža, kāds ir muzikālais pavadījums un skaņas montāža.

Tiks ieviesta skatītāju balsošana.

Jauniešu kauss frīstaila slēpošanā un snovbordā

Sacensības notiek 2 posmos, tajās sacenšās dalībnieki no 7 līdz 18 gadiem un tiek sadalīti sekojošās grupās – jaunieši, juniori un meitenes gan frīstaila slēpošanā, gan snovbordā. Sacensību disciplīnas ir Jib jam pirmajā posmā un slopestyle otrajā posmā. No abiem pasākumiem tiek veidots kopējais rangs, kura ieskaitē tiek skaitīti punkti.

 Latvijas skolu ziemas festivāls

Šajā sezonā atgriežas Latvijas skolu ziemas festivāls, kas dod vēl vienu iespēju skolas vecuma frīstaila slēpotājiem un snovbordistiem sacensties pārstāvot savu skolu, kā arī popularizēt savus sportaveidus citiem skolēniem no visas Latvijas. Grupas ir tieši tadas pašas, kā Jauniešu kausa sacensībā.

Latvijas atklātais čempionāts frīstaila slēpošanā un snovbordā (FIS ieskaite)

Sacensības tiek organizētas atbilstoši FIS (Starptautiskā slēpošanas federācija) līmenim un ir iekļautas FIS kalendārā. Dalībnieki sacenšās big air  un snlopestyle disciplīnās un iedalās 3 grupās katrā sporta veidā: FIS vīrieši, FIS sievietes un FIS vīrieši juniori. Šogad Latvijas atklātais čempionāts atgriežās Latvijā un tas god uzņem šīs nozīmīgās sacensības būs atpūtas kompleksas „Mežezers”.

LSF freeski un SNB sezonas noslēgums

Pasākums tiek organizēts, lai atzīmētu aizvadīto sezonu un pulcētu visus Latvijas frīstaila slēpotājus un snovbordistus uz kārtīgu ballīti pēc visām labākajām frīstaila slēpošanas un snovborda tradīcijām. Pašdizainēts slaidu salikums uz pēdējām sniega kripatām, pavasara saule un „slvsh”, dzērieni, ēdieni un laba mūzika no dj.

Latvijas frīstaila slēpošanas un frīstaila snovborda izlase

Sākot ar šo sezonu, tiek atjaunota Latvijas frīstaila slēpošanas un frīstaila snovborda izlase, kurā ir iekļauti sportisti, kuri uzrādīja labākos rezultātus pagājušajā sezonā un ir motivēti turpinot treniņus jaunajā sezonā. Tādēļ sekojiet līdzi izlases panākumiem. Kopīgi vērtēsim kurš savu vietu izlasē saglabās un kurš izcīnīs sev vietu izlasē no jauna uz nākošo sezonu.

Cerams, ka kāds no pasākumiem ir uzrunās arī Jūs un Jūs kļūsiet par daļu no tā! Sīkāka informācija par katru pasākumu meklējama šo pasākumu nolikumos, kas atrodami www.ski.lv sadaļā pie snovborda un frīstaila slēpošanas sacensību kalendārā vai arī facebook @latvian_snowboard_freeski lapā. Tiekamies pavisam drīz vietējās trasēs un parkos.

Einārs Lansmanis

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv