ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 8°C
Vējš: 4m/s

Jaunumi

18 • 01 • 2022

MAD WINTER video sacensības

Saistītā informācija

"Mad WINTER" frīstaila slēpošanas un snovborda video sacensības tiek organizētas jau otro gadu. Pagājušajā sezona šis sacensības guva negaidītu popularitāti. Tajās piedalījās 90 dalībnieki un kopējais video saktījumu skaits pārsniedza 60 tūkstošus.

Sacensības paredzētas, lai popularizētu un attīstītu frīstaila slēpošanas un snovborda video veidošanu, kas ir šo sporta veidu liela sastāvdaļa.

Sacensības norisināsies divos sporta veidos: frīstaila slēpošanā un snovbordā. Abos sporta veidos tiks iedalītas 3 grupas; Atvērtā, sievietes un iesācēji.

Videoklipos dalībniekiem jāparāda sava prasme, stils un personība, un papildus slēpošanas vai snovborda darbībai tie var ietvert arī dzīvesveida un intervijas kadrus.

1. posmā dalībniekiem būs jāiesūta līdz 15 sekundēm īsu video.  Šis video var būt kā viens nepārtraukts video vai arī dažādu kadru motāža. 1. posma terminš ir 31. janvāris.

2. posmā tiks atlasīti labākie no 1. posmā iesūtītajiem video (skaits būs atkarīgs no kopējās dalībnieku skaita) un video veidotājiem būs jāiesūta līdz 60 sekundēm īsu video. 2. posma termiņš ir 28. februāris.

Vairāk informācijas meklē frīstaila slēposanas un snovborda sadaļā pie kalendāra.

Organizē: "Latvijas slēpošanas federācija"

Atbalstītāji: „ boards.lv” „Volcom” „Stance”„Monser energy”„Gopro” „Therabody”

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv