ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 5°C
Vējš: 2m/s

Jaunumi

01 • 02 • 2022

Atskats uz "Jauniešu kauss" 1. posmu

Saistītā informācija

Pēc 2 sezonu pārtraukuma, beidzot varējām organizēt sacensības un aizvadītajā nedēļas nogalē to prasmīgi paveicām. Jauniešu kausa 1. posms šoreiz notika pavisam jaunā lokācijā - “Baldones jibpark”. Šī vieta ir īpaša ar to, ka ir izveidota tieši priekš frīstaila slēpotājiem un snovbordistiem, lai tajā var trenēties un organizēt sacensības visu cauru gadu.

BW_jauniesu_kauss_2022_by_MrBoga-web-3.JPG

 

Jauniešu kausa 1. posmā piedalījās 34 dalībnieki, un pārtāvētas bija arī Lietuva un Igaunija. Lai arī sacensību dalībnieku skaits ir samazinājies, ko droši vien var novelt uz lielo bezsacensību pauzi, tomēr sacensību dalībnieku braukšanas līmenis ir ievērojami uzlabojies.

BW_jauniesu_kauss_2022_by_MrBoga-web-32.JPG

Sacensības bija aizraujošas visās grupās, bet it sevišķi izcēlās frīstaila slēpošanas U14 un U19 grupas, kurās bija lielākā konkurence, līdz ar to, arī cīņa par iekļūšanu finālā.

BW_jauniesu_kauss_2022_by_MrBoga-web-141.JPG

Frīstaila slēpošanā U19 meiteņu grupā pirmo trijnieku ieņēma lietuvietes: 1. Medeine Povilaviciute; 2. Ugne Paulaviciute; 3. Rusnė Rudzianskaitė.

BW_jauniesu_kauss_2022_by_MrBoga-web-153.JPG

U14 jauniešu grupā norisinājās nopietna sancensība starp latviešiem un lietuviešiem. Lai arī sacensību sākumā šķita, ka lietuvieši ir pārāki, tomēr sacensību izskaņā latviešu slēpotājiem izdevās nostiprināt savas pozīcijas: 1. Matīss Malzubris; 2. Emils Egle; 3. Maksas Olevson.

BW_jauniesu_kauss_2022_by_MrBoga-web-151.JPG

U19 junioru grupā, kurā bija trakākie triki, galvenā cīņa par pirmo vietu izvērtās starp igauni Stefanu Sorokinu un latvieti Jēkabu Felču, beigās Stefans spēja iegūt pārsvaru parādot ļoti thnisku sniegumu: 1. Stefan Sorokin; 2. Jēkabs Felcs; 3. Kaspars Kukainis.

BW_jauniesu_kauss_2022_by_MrBoga-web-159.JPG

Snovbordā U19 meiteņu grupā sancensība norisinājās starp 4 draudzenēm no Mikasa snovborda skolas. Uzvaru nodrošināja viens no dienas labākajiem snovborda trikiem 50:50 front 360: 1. Odrija Žozī;  2. Adriana Zeltiņa; 3. Kristiana Igala.

BW_jauniesu_kauss_2022_by_MrBoga-web-149.JPG

U14 jauniešu grupā atkal norisinājās cīņa starp trīs komandas biedriem no Rīgas snovborda skolas, šoreiz pārliecinoši uzvarēja Klāvs: 1. Klāvs Austriņš; 2. Gundars Pļaviņš; 3. Olivers Kalniņš.

BW_jauniesu_kauss_2022_by_MrBoga-web-152.JPG

U19 junioru grupā pirmais trijnieks sekojošs: 1. Dominiks Paltiņš; 2. Aleksejs Gorbatenko; 3. Mārcis Biezais.

BW_jauniesu_kauss_2022_by_MrBoga-web-157.JPG

“Līdzsvara dēlis” specbalvas snovbordā tiesneši piešķīra Kāvam Austriņam par dienas labāko stilu un frīstaila slēpošanā - Vasiliy Korovin par labāko sniegumu U14 grupā.

BW_jauniesu_kauss_2022_by_MrBoga-web-155.JPG

Liels paldies visiem, kuri bija drosmīgi un piedalījās! Tāpat paldies dalībnieku treneriem un vecākiem, bez kuriem mums nebūtu tik foršu dalībnieku. Paldies organizatoru komandai un saimniekam Kasparam Lagzdiņam par ieguldīto darbu un dotajām iespējām.

Paldies arī sacensību atbalstītājiem: Burusports.lv ar Dakine, Head un Ride / Cesars.lv ar Kikkoman un Nongshim / Armandam Saknem ar “IZIKCHEN” / Līdzsvaradelis.lv un Vauhti vaskiem kopā ar Egnāru.

Pasākuma fotoatskatu meklē snovborda un frīstaila slēpošanas galerijas sadaļā un pilnos rezultātus rezultātu sadaļā.

Tiekamies jau nākošajās sacensībās 19. februārī Milzkalnā, Jauniešu kausa 2. posmā!

Fotogrāfs: Artūrs Bogdanovičs

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv