ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 0°C
Vējš: 2m/s

Jaunumi

04 • 03 • 2022

Aizvadīta pirmā diena Siguldas kauss 2022 ar snovborda sacensībām

Saistītā informācija

No 3. marta līdz 6. martam Siguldas Pilsētas trasē norisinās “Siguldas kauss 2022” kalnu slēpošanā un snovbordā, kas ir vēsturiski tradīcijām bagātākās sacensības Latvijā un pirmo reizi notika jau 1969. gadā. Vakardien, 3. martā, tika aizvadīta pirmā diena ar snovborda sacensībām. Uz starta stājās teju 30 snovbordisti, kuri mērojās spēkos milzu slalomā. 

Nākamās sacensības norisināsies jau rīt, 5. martā, ar milzu slalomu kalnu slēpošānā (kvalifikācijas braucieni) un 6. martā notiks paralēlais slaloms kalnu slēpošanā. Reģistrācija uz kalnu slēpošanas sacensībām ir atvērta līdz šodienas plkst. 16.00. Pieteikt dalību var tikai reģistrējoties un apmaksājot dalību online sistēmā: www.siguldassports.lv/starts Uz vietas sacensībās nevarēs pieteikties! Dalības maksa pieaugušajiem ir 15 eiro, bet bērniem un jauniešiem līdz SV16 grupai (ieskaitot) 8 eiro. Uzrādot Siguldas novada iedzīvotāju identifikācijas karti 10% atlaide, savukārt, uzrādot pensionāru atlaidi 50% atlaide. Atlaides nesummējas. 

Sacensības organizē Siguldas Pilsētas trase sadarbībā ar Siguldas novada pašvaldību un Latvijas Slēpošanas federāciju. Paralēli „Siguldas kauss 2022” sacensībām notiek „Baltijas kauss” 4 .posms, kas ir Starptautiskās Slēpošanas federācijas (FIS) kalendārā iekļautas sacensības, kurās sezonas laikā piedalās vairāk nekā 450 kalnu slēpotāji no 20 valstīm.

Sacensību laikā var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti tīmekļa vietnē www.siguldassports.lv un sporta bāžu kontos sociālajā tīklā Facebook un Instagram. Datu apstrādes nolūks – sabiedrības informēšana un veselīga dzīvesveida veicināšana. Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt www.siguldassports.lv/lv/privatuma_politika/ vai iepazīstoties ar to klātienē Siguldas Sporta servisa klientu apkalpošanas vietās.

FotoManLV 2022 03 03 Siguldas Kauss Snowboard-14-681.jpg

FotoManLV 2022 03 03 Siguldas Kauss Snowboard-25-681.jpg

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv