ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 14°C
Vējš: 7m/s

Jaunumi

27 • 12 • 2021

2021./2022. gada sezonas kalendārs

„Latvijas Slēpošanas Federācijas” frīstaila slēpošanas un frīstaila snovborda 2021./2022. gada sezonas kalendārs.

Pēc divu sezonu pauzes saistībā ar sniega trūkumu un Covid-19 radītajiem ierobežojumiem LSF 2021./2022. gada sezonā atgriežas ar pilnu frīstaila slēpošanas un frīstaila snovborda sacensību un pasākumu kalendāru.

Šis kalendārs ir balstīts uz iepriekšējo sezonu pieredzi, ņemot vērā Covid-19 ierobežojumus pasākumu organizēšanā.

Kalendāru var iedalīt 2 daļās: sportiskā tipa pasākumi (tās ir sacensības olimpiskajās disciplinās gan jauniešiem, gan pieaugušajiem, kā arī rangs, kurš kalpo par pamantu komandas atlasei), dzīvesstila pasākumi (tie ir pasākumi, kuri popularizē frīstaila slēpošanu un snovbordu plašakai auditorijai). Kalendārs ir plānots ar mēķi veicināt sporta veidu attīstību visos līmeņos, kā arī piesaistīt līdz šīm plašāko dalībnieku skaitu.

Video sacensības „MAD WINTER” (10.01. - 03.04.2022)

Šogad, jau otro gadu, tiks organizētas „MAD WINTER” video sacensības, kuras pagājušajā sezonā guva negaidītu popularitāti. Tajās piedalījās 90 dalībnieki un kopējais video skatījumu skaits pārsniedza 60 tūkstošus. Video sacensības paredzētas, lai popularizētu un attīstītu freeski un snb video veidošanu, kas ir šo sporta veidu liela sastāvdaļa. Sacensības norisināsies divās sporta veidos: frīstaila slēpošana un snovbords. Abos sporta veidos tiks iedalītas 3 grupas: atvērtā, sievietes un jaunieši.

Jauniešu kauss frīstaila slēpošanā un snovbordā (1. 29.01.22. / 2. 19.02.22.)

Sacensības notiek 2 posmos, tajās sacenšās dalībnieki no 7 līdz 18 gadiem un tiek sadalīti sekojošās grupās – jaunieši, juniori un meitenes gan frīstaila slēpošanā, gan snovbordā. Sacensību disciplīnas ir Jib jam pirmajā posmā un slopestyle otrajā posmā. No abiem pasākumiem tiek veidots kopējais rangs, kura ieskaitē tiek skaitīti punkti.

SES kauss, Latvijas atklātais čempionāts frīstaila slēpošanā un snovbordā. (04.03. - 06.03.22.)

Sacensības tiek organizētas atbilstoši FIS (Starptautiskā slēpošanas federācija) līmenim un ir iekļautas FIS kalendārā. Dalībnieki sacenšās big air  un slopestyle disciplīnās un iedalās 3 grupās katrā sporta veidā: FIS vīrieši, FIS sievietes un FIS vīrieši juniori. Paralēli Latvijas atklātajam čempionātam norisināsies arī SES (Small envolving ski nations) organizācijas kauss frīstaila snovbordā. Lai garantētu kvalitatīvu un augsta līmeņa sacensību parku, šīs sacensības tiks organizētas „Munakas” slēpošanas kūrortā Otepē, Igaunijā.

LSF freeski un SNB sezonas noslēgums.

Pasākums tiek organizēts, lai atzīmētu aizvadīto sezonu un pulcētu visus Latvijas frīstaila slēpotājus un snovbordistus uz kārtīgu ballīti pēc visām labākajām frīstaila slēpošanas un snovborda tradīcijām. Pašdizainēts slaidu salikums uz pēdējām sniega kripatām, pavasara saule un „slvsh”, dzērieni, ēdieni un laba mūzika no dj.

Cerams, ka kāds no pasākumiem uzrunās arī Jūs un Jūs kļūsiet par daļu no tā! Sīkāka informācija par katru pasākumu meklējama šo pasākumu nolikumos, kas atrodami www.ski.lv sadaļā pie snovborda un frīstaila slēpošanas sacensību kalendārā vai arī facebook @latvian_snowboard_freeski lapā. Tiekamies pavisam drīz vietējās trasēs un parkos.

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv