ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 9°C
Vējš: 4m/s

Jaunumi

19 • 01 • 2022

"Jauniešu kauss" 1. posms

"Jauniešu kausa" pirmais posms frīstaila slēpošanā un snovbordā norisisnāsies 29.01.2022 "Baldones waterjump" teritorijā izveidotajā "Baldones jibpark".

Sacensības norisināsies „rail jam” formātā, kas dalībniekiem dod iespēju pašiem konkrētā laikā noteikt, cik daudz braucienus viņi vēlas izpildīt. Līdz ar to veido atbrīvotāku sacensību gaisotni, ļaujot dalībniekiem parādīt savu labāko sniegumu. Parks ir veidots no zemes ieskrējiena, plaukta un nosēdiena, uz kura ir izvietoti dažādi slaidošanas elementi. Parka elementi ir Pipelife plastikāta caurules.

"Jauniešu kauss" norisināsies 2 posmos, tajos var piedalīties dalībnieki no 7 līdz 18 gadiem. Dalībnieki tiek dalīti sekojošās grupās – U14 jaunieši, U19 juniori un U19 meitenes gan frīstaila slēpošanā, gan snovbordā.

Vairāk informāciju par pasākumu meklējiet Latvijas Slēpošanas federācijas oficiālajā mājaslapā www.ski.lv snovborda un frīstaila slēpoānas sadaļā "kalendārs"  "Jauniešu kausa" 1. posms.

Sacensības organizē: „Latvijas Slēpoānas federācija”

Sacensības atbalsta: „Burusports”, „Head”, „Dakine”, „Ride”, „Vauhti”, „Cesars.lv”, „Kikkoman”, „Nongshim”, „Izikchn”, „Līdzsvara dēlis”.

 

Uz tikšanos sacensībās!

 

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv