ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 6°C
Vējš: 0m/s

Jaunumi

27 • 03 • 2019

Jauniešu kauss 2. posms

Jauniešu kauss 2. posms aizvadīts un līdz ar to ir noslēgusies Latvijas Slēpošanas Federācijas frīstaila slēpošanas un snovborda 2019. gada sacensību sezona.

Sacensības norisinājās atpūtas kompleksā „Milzkalns”. Neraugoties uz nelabvēlīgajiem laikaapstākļiem februārī un martā bija izdevies saglabāt pietiekoši daudz sniega lai izveidotu sacensībām atbilstošu parku.

Šoreiz sacensību parks sastāvēja no diviem elementiem, viena slaida un viena lēciena. Dalībniekiem katram bija iespēja veikt 3 braucienus no kuriem tiesneši skaitīja 2 labākos, bet tiem bija jābūt atšķirīgiem.

Snovbordā viss lielākā konkurence bija meiteņu grupā kurā sacentās astoņas dalībnieces, kas bija rekord skaits. 3. vieta Anete Pozņaka no Mikasa snovborda skolas, 2. vieta Adriāna Zeltiņa arī no Mikasa snovborda skolas, 1. vieta un dienas lielākais pārsteigums Justīne Zonne, kura uzvarēja arī frīstaila slēpošanas sacensībās. Arī jauniešu grupā bija laba konkurence ar 6 dalībniekiem, 3. vieta Artūrs Pētersīlis, 2. vieta Namejs Markuss no Mikasa un Rīgas Snovborda Skolas, 1. vieta Deivids Reinhards no Water 2 Snow. Junioru grupā diemžēl viss mazākā konkurence tikai 2 dalībnieki. 2. vieta Lūkas Segliņš no Mikasa snoborda skolas un 1. veta Jānis Pundiņš, kurš arī bronzas medaļas ieguvējs Latvijas big air čempionātā.

Frīstaila slēpošanā, meiteņu grupā tikai divas dalībnieces. 2. vieta Diana Lismane no SKLMNTI freeski skolas un 1. vieta jau iepriekš pieminētā Justīne Zonne, kura arī pārstāv SKLMNTI freeski skolu. Jauniešu grupā, nopietnāka konkurence un 3. vietu izcīnīja viens no jaunākajiem, bet nu jau freeski aprinādas labi pazīstamajiem braucējiem Emīls Markuss. 2. vieta Kārlis Tomsosn, bet 1. vieta Edvards Ozoliņš, kurš arī nostiprināja savas līderpozīcijas sezonas kopvērtējumā. Junioru grupā, kā ierasts vislielākais šovs, 3. vieta mājiniekam Martiņam Bisniekam, 2. vieta Kristoferam Malnačam un uzvara ar pārliecinošu sniegumu Tomam Baltmugurim.

Sacensību uzvarētāji tika apbalvoti ar diplomiem, kausiem „The Spot” centra abonomentiem, gardumiem no „Baltais” un balvām no veikala „Motosports”. Paldies visiem atbalstītājiem par vērtīgajām balvām, paldies atpūtas kompleksam ” Milzkalns” par mūsu uzņemšanu, paldies dalībniekiem un viņu vecākiem par dalību un paldies organizātoru komandai par labo darbu.

Šī sezona ir gandrīz beigusies, bet pāris sniega pleķi vēl palikuši, tāpēc novēlam jums tos izmantot lietderīgi un tiekamies jau pavisam drīz. 

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv