ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 0°C
Vējš: 1m/s

Jaunumi

10 • 02 • 2017

Snovbordists Petrusevičs stāsta par čempionātu, hobijiem un sapņu meitenes ideālu

Šobrīd snovbordists Toms Petrusevičs atrodas Kanādā, pilsētā Kvebekā, kur gatavojas kārtējam Pasaules Kausa posmam ”sloupstaila” un Big Air disciplīnās. Neskatoties uz saspringto treniņu grafiku, viņš atrada laiku nedaudz parunāties.  

Neaizmirst par dvēseli

Tagad, kad visa uzmanība ir Olimpiskās atlases ciklam, Tomam brīvā laika, ko varētu veltīt citām nodarbēm ārpus snovborda, neesot. Tomēr neraugoties uz to, puisis par saviem hobijiem nav aizmirsis. ”Protams, ka visu laiku nevar domāt tikai par sportu. Ir jāpadara arī kaut kas dvēselei, uzkrājot jaunus spēkus. Citādi var sadegt,” pārliecināts ir Toms. Ja ir brīvs brīdis, tad viņam patīk doties ārā un vizināties ar ”fiksīti”, skeitbordu, lasīt grāmatas un skatīties filmas. Citās valstīs patīk apskatīt dabas parkus, muzejus, pilsētu centrus.

Privātā dzīve nav prioritāte

Gados jaunais snovbordists saka atklāti – tādas lietas kā ballītes un attiecības jeb privātā dzīve nav viņa prioritāšu augšgalā. ”Mana sirds ir brīva. Snovbords aizņem visu manu laiku. Tā šobrīd ir mana dzīve, ko esmu izvēlējies un mana šī brīža izaicinājums,” saka Toms. ”Esmu vēl ceļā uz savām virsotnēm un man ir jāiegulda milzīgs darbs, lai tās sasniegtu. Visam jābūt pakārtotam tam, ko dari – ja gribi sasniegt mērķi, tad atrunām nav vietas.”

Varam pačukstēt priekšā, ka meitenēs Toms visvairāk novērtē lojalitāti un mērķtiecīgumu. Tāpat svarīgi, lai ir savas aizraušanās, hobiji un patīk aktīvs dzīvesveids. Savukārt sevi un citus snovbordistus viņš raksturo kā jautrus un dzīvespriecīgus. Viņi nestāv uz vietas, ir nemitīga attīstība uz priekšu, patīk riskēt un pieņemt izaicinājumus.

Pasaules čempionāts

Pavisam drīz, marta sākumā, Spānijā notiks Pasaules čempionāts. Pirms tam Toms dosies uz Kolorādo, kur pieslīpēs un iemācīsies jaunus trikus, lai čempionātā varētu cīnīties par augstākajām vietām. ”Čempionātu gaidu ar nepacietību, jo vienreiz jau esmu tajā vietā bijis. Tolaik līmenis man nebija tik augsts kā tagad. Tā ka būs superīgi tur atgriezties labākā formā.”

Aplūko snovbordista Toma Petruseviča ikdienu! Foto no ”Instagram” konta

It was great to have a free day to do things that was good for the soul! #redrockhotels #spa #LasVegas

A photo posted by Toms Petrusevičs (@tomspetrusevics) on

Avots: skaties.lv

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv