ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 6°C
Vējš: 4m/s

Jaunumi

21 • 09 • 2013

Edvards Lansmanis - dokomentāls stāsts „9 MONTH TO RUSSIA”

Edvards Lansmanis ar mākslinieciski dokomentālu stāstu par kvalificēšanos Sočiem „9 MONTH TO RUSSIA” 1. sērija

Klusām, bet pietiekoši nopietni arī Edvards Lansmanis gatavojās spert pēdējos soļus Olimpiskās kvalifikācijas ceļā.

EL_SaasFee13-1.jpg

Pateicoties atbalstam no „International Ski Team”, „Tiropa”, „Monster Energy” un „Line” Edvards augusta beigās kopā ar treneri, brāli, menedžeri vienā personā Eināru devās aizvadīt treniņnometni Saas-Fee ledājā Šveicē. Rūdoties Soču skarbajiem apstākļiem mūsu komanda nolēma 2 nedēļas nakšņot teltī un pārtikt no pašu gatavota ēdiena uz prīmusa. Tā Edvards balansējot starp divām karjerām mākslinieka un frīstaila slēpotāja, katru dienu devās uz ledāju lai mācītos jaunus trikus un izkoptu savu braukšanas stilu, bet pēc slēpošanas devās atpakaļ uz kempingu lai gleznotu. Nesoli no sava atlēta nespēra Einārs, lai ar kameru iemūžinātu visu notiekošo un ar savu viedo padomu palīdzētu Edvardam noskaņoties. Filmēšana ir nozīmīga treniņu procesa sastāvdaļa, kas dod iespēju pašam braucējam analizēt savas kļūdas, bet nemazāk svarīga kā psiholoģiskās noturības attīstīšana un autogēnais treniņš. Šīs 2 nedēļas bija ļoti nozīmīgs posms Edvarda gatavošanās procesā un daudz tika paveikt, pats Edvards saka: jūtos labi un pārliecinoši, Saas-Fee bija lieliska vieta treniņiem un slēpošana sagādāja lielu baudu, kas man ir pats galvenais.
Nu jau Edvards kopā ar savu treneri gatavojās nakošajam braucienam, kas notiks oktobrī, kad viņi dosies uz Hintertux ledāju Austrijā. Līdz tam mēs piedāvājam jums noskatīties mākslinieciski dokumentālu video par brāļu piedzīvoto Saas-Fee Šveicē. Šis video ir 1.sērija seriālā „9 Month to Russia”.

Sekojiet līdzi Edvarda facebook athlete profilem šeit > https://www.facebook.com/MONSTER.LANSMANIS lai nepalaistu  garām nākošās sērijas Edvarda „9 Month to Russia” seriālā.

Einārs Lansmanis

EL_SaasFee13-2.jpg




2 Komentāri

Nu smuki!!! Aliņam arī sanāca. Patīkamais ar lietderīgo.
Andis
08 • 10 • 2013 / 22:04
Vai paši frīstaila meistari seko līdzi savam sporta veidam? Un cik daudz mums ir Latvijā šo sniega akrobātu?
Andis
15 • 10 • 2013 / 22:06
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv