ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 2°C
Vējš: 3m/s

Jaunumi

22 • 03 • 2013

Toms Petrusevičs uzvar Eiropas kausa posmā

Šodien, 22. martā Roglā, Slovēnijā norisinājās Starptautiskās Slēpošanas federācijas (FIS) Eiropas kausa noslēdzošais posms, kurā pirmo vietu un čempiona titulu kopvērtējumā izcīnījis Latvijas snovborda frīstaila izlases sportists Toms Petrusevičs.
Savukārt  izlases sportists Artūrs Vasarājs noslēdzošajā posmā ieguvis 4. vietu.

Latvijas snovborda frīstaila izlases vadītājs un treneris Jānis Mellups: „Esam ļoti priecīgi un lepni par mūsu izlases sportistu uzvaru. Smagais un neatlaidīgais darbs ir nesis vēsturisku uzvaru Latvijas snovbordam – šī ir pirmā reize, kad Latvijas sportists izcīna 1. vietu Eiropas kausā snovborda sloupstaila disciplīnā.”
Inārs Bīrmanis, Latvijas snovborda frīstaila izlases treneris: „Šodien veiksme bija mūsu pusē un Tomam Petrusevičam izdevās sasniegt savu labāko rezultātu un izcīnīt uzvaru. Sezonas laikā Toms un Artūrs pakāpeniski nostiprinājās Eiropas kausa kopvērtējumā un šodien pierādīja, ka Latvijas snovbordisti ir starp labākajiem Eiropā!”

Pēc uzvaras Eiropas kausā Latvijas snovborda frīstaila izlase dodas uz Spāniju, Sjerra Nevadu,  kur 25. un 26. martā piedalīsies FIS Pasaules kausa posmā sloupstaila disciplīnā.



Petrusevičs_Rogla.jpg

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv