ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 1°C
Vējš: 2m/s

Jaunumi

17 • 03 • 2013

Snovbordists Petrusevičs otrais Eiropas kausa kopvērtējumā

Sestdien Latvijas snovborda frīstaila izlases sportists Toms Petrusevičs Austrijas pilsētā Brandā izcīnījis otro vietu Starptautiskās Slēpošanas federācijas (FIS) Eiropas kausa posmā sloupstaila disciplīnā, bet izlases sportists Artūrs Vasarājs šajā posmā ieguvis 6. vietu.

Līdz ar panākumiem EK posmā Latvijas sportisti nostiprinājuši savas pozīcijas Eiropas kausa kopvērtējumā - šobrīd Toms Petrusevičs ieņem 2. vietu un Artūrs Vasarājs ir 6. vietā.

Toms Petrusevičs, Latvijas snovborda frīstaila izlases līderis šosezon jau otro reizi ir EK posma trijniekā - februārī Toms izcīnījis 3. vietu FIS Eiropas kausa posmā Val Thorens, Francijā un 4. vietu EK posmā Osogovo, Bulgārijā. Tāpat arī februāra sākumā Toms Petrusevičs ieguvis Latvijas čempiona titulu snovborda sloupstaila disciplīnā. Artūrs Vasarājs februārī ieguvis 7. vietu EK posmā Val Thorens, Francijā un 6. vietu EK posmā Osogovo, Bulgārijā.

Sloupstails ir snovborda frīstaila disciplīna, kurā trase veidota no dažādiem elementiem, uz kuriem sportistam jācenšas izpildīt pēc iespējas sarežģītāki triki. Sloupstails kā olimpiskā disciplīna pirmo reizi iekļauts 2014. gada Soču Ziemas Olimpisko spēļu programmā.

Informāciju sagatavoja
Agnese Ruberte
Latvijas Snovborda frīstaila izlases
Mediju koordinatore

P.S. Šodienas Eiropas kausa sacenensības, stiprā vēja dēļ ir atceltas.


EC_Brand13.jpg
Eiropas kausa posma Brandā pirmās sacensību dienas pjedestāls.

6 Komentāri

Naisss...

17 • 03 • 2013 / 21:17
Tas ir labais!

17 • 03 • 2013 / 22:56
Žēl tikai, ka Eiropas kausam nav praktiski nekādas jēgas, jo visi spēcīgie eiropieši piedalās tikai PČ, EK ir visīstākais rocky challenge, kas protams arī nav slikti!
Janka
24 • 03 • 2013 / 09:35
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv