ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 1°C
Vējš: 1m/s

Jaunumi

15 • 04 • 2013

Petrusēvičs un Vītiņa kļūst par Baltijas čempioniem snovbordā

Saistītā informācija

Ziemas sezonas noslēgumā apbalvoti labākie Baltijas tūres snovbordisti un frīstaila slēpotāji, starp kuriem par čempioniem kļuvuši vairāki talantīgi Latvijas snovbordisti – Karīna Vītiņa un Toms Petrusevičs, un frīstaila slēpotāji – Dārta Purmale un Emīls Ozoliņš, informē Ride in Baltics pārstāve Ieva Meļko.

Noslēgusies viena no sniegotākajām un labākajām ziemas sacensību sezonām, kad Baltijas snovparkos norisinājās starptautiskas snovborda un slēpošanas sacensības slopestyle disciplīnā. Sezonas gaitā „Monster Energy Ride in Baltics`13” tūres ietvaros norisinājās septiņi sacensību posmi, kurā piedalījās gandrīz 300 dalībnieku no piecām dalībvalstīm – Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Polijas un Krievijas.

Par tūres čempionu snovbordā vīriešu profesionāļu grupā kļuva Toms Petrusevičs, kurš šosezon ieguvis pirmo vietu Eiropas kausā un mērķtiecīgi trenējas kvalifikācijas kritēriju izpildīšanai nākamajām ziemas olimpiskajām spēlēm. Savukārt, sieviešu konkurencē snovbordā triumfēja Latvijas čempione snovbordā – Karīna Vītiņa.

Frīstaila slēpošanā dominēja Latvijas braucēji, starp kuriem kopvērtējumā čempionu titulu ieguva Emīls Ozoliņš junioru grupā un Dārta Purmale meiteņu grupā, kas bija viena no jaunākajām, bet arī centīgākajām braucējām.

Tūres čempioni jau šovasar dosies bezmaksas ceļojumā uz ledāju Norvēģijā, lai turpinātu trenēties, pateicoties lieliskām balvām no Sniegs.lv, bet otro vietu ieguvēji varēs izkopt līdzsvara sajūtu un baudīt lidojumu AERODIUM vēja tunelī. Īpašas balvas arī no Burusports, UNIQ un Pasaules Snovborda tūres (World Snowboard Tour).

Sezonas gaitā sasniegti izvirzītie mērķi, jo piesaistīti vairāk dalībnieki un atbalstītāji, lai pasākumi notiktu visaugstākajā līmenī. Būtiski, ka sadarbībā ar Pasaules Snovborda tūri iegūta arī starptautiska atzinība un atpazīstamība.Tādejādi 2011.gadā uzsāktā Ride in Baltics iniciatīva šobrīd kļuvusi par profesionālāko snovborda un frīstaila slēpošana sacensību tūri Baltijas valstīs, kas tiks turpināta arī nākamajā sezonā ar vēl lielāku vērienu!

Vairāk info: www.rideinbaltics.eu un Ride in Baltics facebook lapā.

RIB_2013nosl_Toms.jpg
Toms Petrusevičs

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv