ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 3°C
Vējš: 4m/s

Jaunumi

08 • 07 • 2012

Latvijas snovbordisti gūst panākumus „Kumi Yama” sacensībās Francijā

Šajā nedēļas nogalē, no 6. līdz 8. jūlijam Francijas kalnu kūrortā „Les 2 Alpes” norisinājās vasaras nozīmīgākās snovborda komandu sacensības „Kumi Yama”, kurās godalgotas vietas guvuši Latvijas Snovborda frīstaila izlases dalībnieki.

Šodien, 8. jūlijā 1. vietu „Kumi Yama” Kids komandu grupā (9-14 gadi) izcīnīja Nauris Putenis un Markuss Brieze. Markuss Brieze turklāt ieguva arī apbalvojumu par labāko triku.

Sestdien, 7. jūlijā Artūrs Cukunde kopā ar komandas biedriem no ASV un Francijas izcīnīja 3. vietu „Kumi Yama” profesionāļu grupā.

Šīs bija jau 5. „Kumi Yama” sacensības un tajās piedalījās ap 250 dalībnieku no 10 pasaules valstīm. Sacensības veltītas nesenajā Japānas traģēdijā bojā gājušajiem un to devīze ir: „Mēs vēl aizvien braucam par Japānu.”
Šogad sacensību trases noformējums veidots, iedvesmojoties no Japānas kultūras un „Mario Bros” datorspēles.
Vairāk informācijas par „Kumi Yama” sacensībām: www.kumi-yama.com

Latvijas Snovborda frīstaila izlases dalībnieki ar „Boards.lv” un „Inka Riders House” atbalstu no jūnija vidus aizvada treniņnometni Francijā, „Les 2 Alpes” ledāja snovborda parkā, kur gatavojas jaunajai snovborda sezonai un startiem 2012./2013. gada Pasaules Kausa posmos.


Agnese Ruberte

Arturs Cukunde_Kumi Yama_07072012.JPG
Artūrs Cukunde

1 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv