ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 3°C
Vējš: 3m/s

Jaunumi

27 • 03 • 2013

Latvijas snovbordisti dominē EK kopvērtējuma trijniekā

Saistītā informācija

Pirmdien, 25. martā paziņoti Starptautiskās Slēpošanas federācijas (FIS) šīs sezonas Eiropas kausa kopvērtējuma rezultāti snovborda sloupstaila disciplīnā, kurā trešo vietu izcīnījis Latvijas snovborda frīstaila izlases sportists Artūrs Vasarājs.

Kā jau ziņots, pirmo vietu EK kopvērtējumā ieņem Latvijas snovborda frīstaila izlases sportists Toms Petrusevičs.

„Šī ir pirmā reize Latvijas snovborda vēsturē, kad Latvijas sportisti ieguvuši godalgotas vietas Eiropas kausa kopvērtējumā sloupstaila disciplīnā, turklāt vēl divas no pirmā trijnieka vietām! Tas ir nebijis sasniegums un pierādījums, ka esam konkurētspējīgi Eiropas līmenī, kur pārstāvētas tādas snovborda lielvalstis kā Austrija, Itālija, Nīderlande un citas,” izlases sportistu uzvaru komentē Latvijas snovborda frīstaila izlases vadītājs un treneris Jānis Mellups.

Šosezon Latvijas snovborda izlase daudz laika pavadījusi trenējoties Eiropā un iespēju robežās sportisti piedalījušies Eiropas un Pasaules kausa posmu sacensībās.

Inārs Bīrmanis, izlases treneris: „Ir gandarījums, ka šosezon regulāri EK posmos iekļuvām finālos un Toms Petrusevičs cīnījās par uzvaru. Liels prieks ir par Artūru Vasarāju, kurš aizvadījis savu pirmo sezonu izlases sastāvā un ieņēmis 3. vietu EK kopvērtējumā.”

Šobrīd Latvijas snovborda frīstaila izlases sportisti piedalās Pasaules kausa posmā sloupstaila disciplīnā Sjerra Nevadā, Spānijā. 


Agnese Ruberte

WC_SpindleruvMlin2013_Snowjam.cz.jpg
No kreisās: Inārs Bīrmanis, Toms Petrusevičs un Artūrs Vasarājs Pasaules kausa posmā Čehijā. Foto: FIS

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv