ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 10°C
Vējš: 6m/s

Jaunumi

12 • 07 • 2012

Latviešu Freeski filmas treileris

Reinis Stabiņs, Edvards Lansmanis, Ernests Cerbulis, Kaspars Ozoliņš un citi latviešu frīstaila slēpotāji, pagāušo gadu cītīgi braukāja apkārt pa baltiju un filmēja dažādus freeski spotus, gan uz kalna gan ielās. Tagad ir iznācis paziņojums par filmas pirmizrādi filmas treilera formātā. Viņi sevi dēvē par SKILLUMINATI un filma saucās MANIFESTO, Treileri jau rāda vairākās eiropas vadošās freeski mājas lapās.

skill-varti.jpg

Beidzot ir sperts vēl viens solis pretī tam, lai visa Latvija, Baltija un pats galvenais Eiropa būtu liecinieki pirmajam Latviešu freeskiing video projektam ar nosaukumu “Manifesto”.

Jau sezonas sākumā bariņš Latvijas aktīvāko slēpotāju lika kopā idejas, lai beidzot parādītu vēstījumu, ko paši dēvē par “skiers manifest”. Ar smagu darbu, pašu finansiālajiem līdzekļiem un degsmi tika sākts ceļš lai parādītu, ka Latvijā ir kreatīvi slēpotāji, kas atspoguļo nepieradināto Latvijas vidi, kas reizēm ir skarba, bet tajā pašā laikā skaista.

edis-uz-reila.jpg

Pagaidām mūsu apetīti pēc pilnās filmas var nomierināt šis treileris, kas sniedz ieskatu mirkļos, ko visas ziemas garumā izjuta katrs Skilluminati biedrs un mēģina uzburt patieso vēstījumu, ko vēlējās pateikt “Manifesto” ideja.

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv