ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 4°C
Vējš: 2m/s

Jaunumi

24 • 01 • 2013

Ignalina Snowpark Opening – starptautiskas sacensības Baltijā

Saistītā informācija

Baltijā modernākajā sniega parkā Ignalinā nedēļas nodalē norisināsies starptautiskas sacensības snovbordā un frīstaila slēpošanā. Parkā uzbūvēts īpašs elements – trepes ar slaidiem, kas atbilst pasaules līmeņa sacensību standartiem. 

„Ignalina Snowpark Opening” norisināsies 26.janvārī Lietuvas ziemas sporta centrā, Ignalinā, Lietuvā sadarbībā ar Boardsports.lt un Lietuvas Nacionālo slēpošanas asociāciju. 

Sacensības ir trešais starptautiskās „Monster Energy Ride in Baltics`13” tūres posms, kuras līderi ir vairāki talantīgi braucēji no Latvijas. Frīstaila slēpotājs Edvards Lansmanis jau divos posmos pārliecinoši ieguvis pirmo vietu un līderpozīcijas aizstāvēs arī šajās sacensībās.  Sīva cīņa notiek meiteņu grupā starp līderi no Latvijas – Karīnu Vītiņu un daudzām spēcīgām braucējām no Lietuvas. 

Sacensības norisināsies slopestyle disciplīnā, kas jau iekļauta ziemas olimpiskajās spēlēs snovbordā un vairāki Latvijas braucēji piedalās starptautiskās sacensībās, lai izpildītu kvalifikācijas normas olimpiskajām spēlēm 2014.gadā Sočos. Sacensības Baltijas līmenī „Monster Energy Ride in Baltics`13” tūres ietvaros, savukārt, nodrošina papildus treniņu iespējas, kā arī reitinga punktus starptautiskā līmenī.

Līdztekus sacensībām Ignalinas sniega parkā īpašs piedāvājums – treniņi „gaisa spilvenā” (Big Air Bag) bez maksas. „Gaisa spilvens” nodrošina mīkstu piezemēšanos pēc lieliem tramplīniem, tāpēc tā ir lieliska iespēja braucējiem izmēģināt jaunus un sarežģītus trikus ar drošu piezemēšanos pirms mēģinājuma to izpildīt uz īstā nosēdiena. 

„AERODIUM Fly High” sacensības šoreiz bērnu grupai snovbordā, lai noskaidrotu augstāko lēcēju Baltijas valstīs. 

Dalībnieku reģistrācija 9:30 – 11:30!

Jau otro sezonu augstākā līmeņa snovborda un frīstaila slēpošanas sacensības Baltijas valstīs ir apvienotas tūrē „Monster Energy Ride in Baltics`13”, tāpēc šogad vairāk braucēju, vairāk sacensību, vairāk balvu un vairāk prieka! 

Nākamie divi „Monster Energy Ride in Baltics`13” tūres posmi norisināsies vienā nedēļas nogalē Latvijā – sestdien, 16. februārī Latvijas čempionāts snovbordā, bet  17.februārī – Burton Rookie Tour sacensības. Informācija drīzumā www.rideinbaltics.eu

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv