ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 1°C
Vējš: 2m/s

Jaunumi

29 • 08 • 2012

Atskats uz vasaras snovborda un freeski semināru

Pāgājušo nedēļ no 20. – 24. Augustam Ventspilī sadarbībā ar Ventspils Olimpisko centru norisinājās „Vasaras snovborda un freeski seminārs”.

Semināra mērķis bija sapulcināt jaunus, talantīgus snovbordidtus un freeskierus lai kopīgi pavadītu interesantu laiku un gatavotos jaunajai ziemas sezonai. Pateicoties sadarbībai ar Ventpils Olimpisko centru bija iespēja izmantot dažadas treniņu vietas, kas ir pieejamas tikai Ventpilī, piemēram: Big Air bag ar mākslīgo sniega ieskrējienu un kikeri.

Seminārā piedalījās 11 dažāda vecuma jauniešu gan snovbordidti, gan freeskieri daži no tiem esoši Latvijas izlases kandidāti. Seminārs noritēja pēc plāna, tika organizēti treniņi pludmalē kur notika fiziskās sagatavotības attīstoši reiniņi un futbols, batutos kur tika apgūti jaunu triku pamati un izpildīti dažādi vingrinājumi koordinācijas attīstīšanai, Lemberga hūtē uz big air beg kur  tika apgūti dažādi jauni triki sākot ar vienkāšiem backflip līdz pat dubultajiem korkiem. Vēl pateicoties Ventspils OC atbalstam bija iespēja izmantot „Ūdensatrakciju parku”un „Piedzīvojumu atrakciju parku” Lemberga Hūtē, kā arī daudz laika tika pavadīts skeitparkā.

Šis jau bija otrais šāda veida pasākums, pagājušo gadu Venpilī tika organizēts vasaras freeski seminŗs. Tas liecina par to ka šāda vaida pasākumi ir nepieciešami un pieprasīti, to apgalvoja parī paši semināra dalībnieki, kas bija ļoti apmierināti ar pavadīto laiku seminārā.

Jācer ka šis pasākums spēs attīstīties un arī sekojošās vasaras jauniem braucējiem būs iespēja uzlabot savas prasmes, vasarā. Šobrīd tiek motētts neliels video atskats nosemināra un tuvākajās dienās tas tiks atklātas visiem, bet tikmēr daži foto.

DSC05010.jpg

DSC05831.jpg

IMG_3609.jpg

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv