ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 6°C
Vējš: 2m/s

Jaunumi

04 • 10 • 2012

Atskats par Skilluminati "Manifesto" filmas pirmizrādi

Fantastisks un neaizmirstams sajūtu kopums valdīja “Manifesto” – pirmās Latvijas slēpošanas filmas, pirmizrādes laikā. Omulīgais, visiem zināmais kinoteātris, K-Suns pulcēja mīlzīgu cilvēku skaitu, tamdēļ, organizatoriem nācās prezentēt filmu divreiz! Cilvēki pie durvīm drūzmējās jau krietni pirms sākuma laika un tas lika rosīties pat kinoteātra īpašniekiem. Ciemiņu vidū bija gan pieaugušie ar bērniem, gan jaunās paaudzes pārstāvji, kas nāca smelties sajūtas gaidāmajai sezonai.

Pēc pirmajiem tostiem Paula Iklāva vadībā un pateikušies visiem klātesošajiem, ģimenēm un draugiem, nepiespiestā gaisotnē visi vēroja video gleznas no Latvijas dabas, Rīgas nostūriem un Igaunijas urbānās vides.

Viss Skilluminati kolektīvs tic, ka katram bija iespēja sajust un atrast pierādījumu, ka Latvijā un Baltijā slēpošana ir, un ka mēs varam savaldīt mūsu mežonīgo vidi, neskatoties cik daudz naudas ir makā, kas ir zem tev kājām un citām sīkām problēmām. Domājams, ka katrs kurš sēdēja mīkstajos krēslos pietuvojās arī savam iekšējajam ‘MANIFESTO’.

Izpildot dažādus rituālus, atgādinam, ka drīzumā ir vērts iemest aci SKILLUMINATI FB profilā saistībā ar citām atklāšanas bildēm un citiem jaunumiem, tajā skaitā online pirmizrādi.

manifestopremiere03.jpg

manifestopremiere01.jpg

1 Komentāri

Kāds kurš bija varbūt var padalīties ar iespaidiem.
Skilluminati ļoti noderētu.
Einārs
04 • 10 • 2012 / 19:49
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv