ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 11°C
Vējš: 4m/s

Jaunumi

27 • 01 • 2012

Slēpošanas kalns „Lemberga hūte” uzsāk sezonu

Beidzot slēpošanas sezona Ventspilī ir klāt! Piektdien, 27. janvārī, slēpošanas kalns Lemberga hūteuzsāks savu septīto sezonu un no plkst. 15:00 būs gaidīti gan lielie, gan mazie ziemas prieku baudītāji.

Jau piektdien slēpošanas kalna apmeklētājiem būs iespējams izmantot slēpošanas trases gan lietpratējiem, gan iesācējiem. Būs pieejama arī ziemas apstākļiem pielāgota kameršļūkšanas trase un bērnu kalniņš ar ragaviņu trasi. Ērtu piekļuvi trasēm nodrošinās trīs dažāda veida pacēlāji.

Jaunais snovparks ar tramplīniem, slaidiem un reilu elementiem, apmeklētājiem būs pieejams nākamnedēļ, jo tā atklāšanai nepieciešams lielāks sniega daudzums. Kad būs pietiekami daudz sniega, būs iespējams izmantot arī 700 metrus garo distanču slēpošanas trasi, kura šogad ir apļveida un ar jauniem apgaismes elementiem.

Slēpošanas kalns Lemberga hūte šosezon kļuvis augstāks un platāks, tā augstums sasniedzis 52 metrus, bet nobrauciena garums – 240 metrus. Šobrīd Lemberga hūte ir divpadsmitais augstākais kalns starp 33 slepošanas trasēm.

Cenas kalnā nav paaugstinātas un ir tikpat draudzīgas kā iepriekšējā sezonā, turklāt šogad iespējams norēķināties arī ar ventiem. Pirmdienas Lemberga hūtē ir atlaižu dienas, un arī pārējās dienās no plkst. 15:00 līdz 18:00 iespējams izbaudīt ziemas priekus par īpaši izdevīgām cenām.

Informācija par slēpošanas kalnu Lemberga hūte atrodama jaunajā mājas lapā www.lembergahute.lv, kurā šajā sezonā ir daudz jaunumi – slēpotāju blogi, ērta un bagātīga foto galerija, interaktīva kalna shēma un laika ziņas. Aicinām pieteikties sekot kalnam arī sociālajā mikroblogu servisā twitter (@Lembergahute). Seko un uzzini jaunāko.

Gaidīsim visus aktīvās atpūtas cienītājus piektdien, 27. janvārī, slēpošanas kalnā Lemberga hūte!

1 Komentāri

Neatkarīgā
27 • 01 • 2012 / 22:30
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv