ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 14°C
Vējš: 5m/s

Jaunumi

14 • 02 • 2012

Dubulti traka nedēļas nogale „Lemberga hūtē”

Saistītā informācija

Nedēļas nogalē, 18. un 19. februārī, slēpošanas kalnā „Lemberga hūte” Ventspilī norisināsies divi augsta līmeņa freeski un snowboard pasākumi: 18. februārī „Latvijas kauss snovbordā un frīstaila slēpošanā „Lemberga hūtē”” un jau 19. februārī „Ride in Baltics” ceturtais posms – „Burton Rookie Tour”.

Šis noteikti būs Baltijas freeski un snowboard epicentrs un šī nedēļas nogale - viena no trakākajām un neaizmirstamākajām nedēļas nogalēm 2011./12. gada sezonā! Nevienā citā vietā nebūs redzēts tik liels un kvalitatīvs snowparks, ko „Baltics Snowpark Agancy” konstruē tieši šiem pasākumiem uz jaunās, paplašinātās un pagarinātās nogāzes „Lemberga hūtē”. 18. februārī pasākums noteikti izcelsies ar kvalitāti un aizraujošām cīņām par Latvijas kausu, ko būs sarūpējusi Latvijas Slēpošanas savienība, kā arī naudas balvām no Aivara Lemberga, naudas balvu fonds Ls 1500. Šis pasākums noritēs pateicoties izveidotajai sadarbībai starp Ride In Baltics, Ventspils pašvaldību, Olimpisko centru „Ventspils” un Latvijas Slēpošanas savienību.

Arī nākamā diena izcelsies ar kvalitāti, kas būs paredzēta tikai snovbordistiem, visiem labi zināmajā un ilggadējā Burton Rooki Tour. Protams, arī cīņa par Ride In Baltics Tour čempiona titulu vēl turpinās un svarīgi būs būt Ventspilī, lai izcīnītu uzvaru!

Šobrīd savu dalību izteikuši tādi braucēji, kā freeski ranga līderis Edvards Lansmanis un snowboard ranga līderis Artūrs Cukunde, kā arī daudzi citi no Baltijas top braucējiem. Tāpēc arī Tev ir jābūt un jāpiedalās! Piesakies, jo reģistrācija jau ir atvērta.

Un, ja kāds uztraucās, ka pasākums varētu būt par biezu plānajam makam, tad informējam, ka dalības maksa „Latvijas kauss snovbordā un frīstaila slēpošanā „Lemberga hūtē”” ir Ls 1,00 un „Burton Rookie Tour” – bez maksas! Tiek organizēts arī speciāls ekspresautobuss no Rīgas, par ko drīzumā būs sīkāka informācija. Arī naktsmītnes Ventspilī ir atrodamas par pieņemamām cenām šeit.

Uz tikšanos „Lemberga hūtē”!

baneris.jpg

1 Komentāri


16 • 02 • 2012 / 21:48
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv