ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 8°C
Vējš: 4m/s

Jaunumi

17 • 01 • 2012

Double European Cup SBX is cancelled!

Due to unusually warm weather and lack of snow we are forced to cancel the Double European Cup (snowboardcross) on 28-29th January in Ozolkalns, Cesis (Latvia).

Unfortunately the weather forecast has changed and next week it is getting warmer again. We cannot prepare the competition track in such short time. 

We apologize for such a late notice. Until the very last moment we tried to do everything possible to make the race happen. This time the Mother Nature let us down. 

Best of luck in other competitions!
On behalf of organizers - Cesis Municipality and Ozolkalns Ski Center
Latvian Ski association

Diemžēl esam spiesti atcelt 28.-29. janvārī Ozolkalnā paradzēto Eiropas Kausa posmu snovbordkrosā neparasti silto laika apstākļu dēļ.

Laika prognoze ir mainījusies un nākamnedēļ atkal kļūs siltāks. Tik īsā laikā sacensību trasi nav iespējams sagatavot.

Atvainojamies par vēlo paziņojumu. Līdz šim mēģinājām darīt visu kas bija mūsu spēkos lai sacensības varētu notikt. Šoreiz Māte Daba ir mūs pievīlusi.

Vēlam veiksmīgas citas sacensības!
Cēsu novada dome, Ozolkalns
Latvijas Slēpošanas savienība 

3 Komentāri

Ļoti žēl, ka Ozolkalns ir šitā piečakarējis. Tieši tagad ir sniegs un mīnusi, ja gribētu, tad varētu visu sataisīt. Ceru, ka snovborda un kalnu slēpošanas cienītāji to atcerēsies, kad būs jāizvēlas, uz kuru kalnu braukt snovot vai slēpot.

17 • 01 • 2012 / 15:55
Nepareizi pārmest Ozolkalnam, kas gaidīja līdz pēdējam. Te jāsaka, ka daba piečakarējusi. Sapūst sniegu snobordkrosa trasei, tas nav sapūst vienu nogāzi kādā kalnā. Eiropas līmenim atbilstošai trasei nepieciešamas virāžas, tramplīni, un tur sniegu vajag daudz. Arī trases izveidi nevar veikt vienā dienā. Pareizi ir, ka saprotot, ka nevar visu izdarīt uz to labāko, pieņēma šādu lēmumu. Atcerēsimies, ka arī Itālijā posms tika atcelts. Pērn Ozolkalns uzstādīja augstu latiņu, un nolaist zemāk to nevajadzētu. Un salu tiešām nesola... Gan aju būs ziemas ar labiem mačiem. Tā tik turēt!
Jancis
18 • 01 • 2012 / 10:42
Apskataties laika prognozi YR.NO,Ta neko siltu laiku sola-20.
AA
19 • 01 • 2012 / 20:42
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv