ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 7°C
Vējš: 3m/s

Jaunumi

15 • 02 • 2011

Ventspils aicina uz vērienīgāko snovborda nedēļas nogali

Šo sestdien un svētdien slēpošanas kalnā „Lemberga hūte” notiks divas gada nozīmīgākās sacensības snovbordā, kurās startēs dalībnieki no Baltijas valstīm.

Tā sestdien, 19.februārī, no plkst. 13.30 brīvā stila snovbordisti un slēpotāji izaicinās viens otru, lai gūtu uzvaru A. Lemberga personīgo naudas balvu  izcīņā. Šajās sacensībās, kas Ventspilī tiek rīkotas ik gadu, labākie braucēji tiks pie Lemberga kunga naudas balvām ar kopējo fondu 1500 Ls .

Sacensību  programma paredz, ka sportisti sacensībām varēs reģistrēties jau no plkst. 11.00, sacensību sākums būs 13.30, finālbraucienus un tiem sekojošos labāko triku paraugdemonstrējumus varēs vērot no plkst, 15.00 , bet apbalvošana notiks ap plkst. 16.30.  Sacensību nolikums mājas lapā www.lembergahute.lv.

Savukārt svētdien, 20.februārī,  no plkst. 11.00 slēpošanas kalnā „Lemberga hūte” paredzēts lielākais jauno braucēju pasākums, kurā piedalīsies Baltijas labākie jaunie snovbordisti un cīnīsies par firmas „Burton” sagādātajām balvām. Pieteikšanās aizpildot anketu mājas lapā www.sniegaklubs.lv.

Sacensībās aicināts piedalīties ikviens, kam ir ko rādīt un kurš ir gatavs cīnīties par uzvaru! Fanus, draugus, radus un ziņkārīgos gaidām slēpošanas kalnā „Lemberga hūte” 19.februārī no plkst. 13:30, bet 20.februārī no plkst. 11:00. Sacensību apmeklējums ir bez maksas.

Lai sacensību dalībniekiem neapsīktu spēki, par labu noskaņojumu, pilnu vēderu un enerģiju rūpēsies,  „Stenders Pica” un „Miesnieks”.

  • Lemberga hūte
  • Saules iela 141, Ventspils, LV-3601
  • Tel. +371 28611333
  • Lūgums zvanīt tikai slēpošanas kalna darba laikos. 
  • e-pasts: [email protected]

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv