ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 10°C
Vējš: 3m/s

Jaunumi

09 • 12 • 2010

Snovbordists Toms Vasins ieņem 35. vietu pirmajā PK pomsā

Pasaules kausa (PK) izcīņas jaunās sezonas pirmajā posmā snovborda krosā, kas risinās Austrijā, Latvijas snovbordists Toms Vasins ierindojās 35. vietā. Kvalifikācijas sacensībās kopumā startēja 58 sportisti, bet, lai iekļūtu starp 32 sportistiem, kuri turpināja izslēgšanas cīņas finālsacensībās, labāko no saviem braucieniem latvietim vajadzēja veikt par 0,21 sekundi ātrāk.

Ceturtdien turpat Austrijā notiks vēl vienas PK sacensības.

Kā ziņots, šī gada martā Vasins Itālijā notikušajā pagājušās sezonas Pasaules kausa posmā pirmo reizi karjerā iekļuva finālsacensībās un savā astotdaļfinālā uz brīdi pat spēja izvirzīties otrajā vietā, tomēr pēc neveiksmīgas kāda tramplīna pārvarēšanas viņš atkrita uz trešo vietu, kurā arī finišēja. Sacensības viņš noslēdza 27. vietā.

Līdz tam karjeras labāko rezultātu Vasins bija uzrādījis pagājušā gada pasaules čempionātā, kad ierindojās 36. pozīcijā. Savukārt Pasaules kausa posmos viņš nebija ticis augstāk par 37. vietu.

Kaut arī vieta pasaules rangā Vasinam ļāva kvalificēties šī gada Vankūveras Olimpiskajām spēlēm, viņš tajās nestartēja tieši tāpēc, ka nekad nebija spējis iekļūt Pasaules kausa posma finālsacensībās.

LETA
08. decembris 2010

Raksts pārpublicēts no portāla www.delfi.lv

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv